Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byfjorden Legesenter
Beste lege ever!!!
Lege: Sverre Ove Rise SkrevetAldri møtt en lege tidligere som virkelig bryr seg om pasienten sin! Jeg kan fortelle ham alt! Tipper han er Norges beste lege! Han henviser til spesialister så snart han ikke kan 100% om sykdommen.
Simply the best!
Flink lege - umulig å komme i kontakt med
Lege: Sverre Ove Rise SkrevetHver gang jeg forsøker å kontakte legekontoret så står jeg i kø i 5-10 minutt før det blir avbrutt. Umulig å komme i kontakt med dem.
Dårlig holdning og nedlatende
Lege: Sverre Ove Rise SkrevetVentetid er som regel rundt 1 time uansett når på dagen man ha fått time. Har en tendens til å snakke for mye utover det pasienten søker hjelp til og da blir det naturligvis lang ventetid.
Det virker som han er mer opptatt av å fortelle, ofte på en overlegen måte om sitt eget liv enn å lytte og ha en to-veis dialog med pasient som er der for sin problematikk. Har en tendens til å kommunisere med en ovenfra og ned holdning som oppleves nedlatende og i noen tilfeller krenkende.
Har man vansker i henhold til psyke eller andre mer intrikate problemer så kan det være problematisk å få den utredningen, og ikke minst forståelsen og støtten man trenger. Her tror jeg legen hadde dratt nytte av å oppdatere kunnskapen og forståelsen sin slik at han kan møte folk med denne type problematikk på en bedre måte.
Med enkle fysiske plager, og lignende, tror jeg han kan for mange være en god nok lege, men er det snakk om mer kompleks problematikk som for eksempel psykiske plager, kan man risikere og ikke bli tatt alvorlig nok, og ikke få den hjelpen man trenger.
Meget god lege
Lege: Sverre Ove Rise SkrevetSverre Rise er en god og omsorgsfull lege. Man føler seg meget godt ivaretatt. Kommer aldri til å skifte ham ut selv om jeg bor forholdsmessig langt unna kontoret hans.
Engasjert og tillitsfull
Lege: Kjeld Gregertsen SkrevetJeg har hatt Gregertsen som fastlege i 5 år og er meget fornøyd. En åpenbart travel lege, men som likevel engasjerer seg i pasientens behov. Alltid imøtekommende og i godt humør. Utvilsomt faglig dyktig.