Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byfjorden Legesenter
Empatisk, trygg, hyggelig og kunnskapsrik lege.
Lege: Kjeld Gregertsen SkrevetJeg skiftet til Kjeld Gregertsen for 1 år siden. Selv om det ikke har vært mange besøk, så merket jeg stor forskjell fra første besøk. Jeg trenger ikke lenger grue meg for å gå til legen. Han støtter, bekrefter og gir råd i et komplisert sykdomsbilde. Han virker som et fantastisk menneske og lege. Endelig føler jeg meg ivaretatt og trygg. Litt ventetid for å komme inn, men det gjør meg ingenting. Heller det og en lege som tar seg tid der det trengs.
Behagelig lege som lytter, er forståelsesfull og empatisk rolig
Lege: Kjeld Gregertsen SkrevetSenteret har en noe lang ventetid utover avtalt time
Noe langt vekke fra sentrum
3 leger som bretter opp ermene når det trengs!
Noe likegyldig personale forøvrig men likevel føles det trygt der nede
Fantastisk god lege!
Lege: Sverre Ove Rise SkrevetSverre er en utrolig flink lege som virkelig tar seg til til å lytte til pasienten og tar det man sier på alvor. Utrolig kunnskapsrik og dyktig.
Anbefaler ham på det varmeste!
Veldig fornøyd kunne ikke hatt en bedre lege :)
Lege: Kjeld Gregertsen SkrevetVeldig fornøyd :) best dok beholde Kjeld så lenge som mulig ellers kommer eg til å butte lege senter.
Trygg og empatisk
Lege: Sverre Ove Rise SkrevetFantastisk lege for hele familien. Flink til å lytte, gi råd og henvise til spesialister hvis det er nødvendig.