Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byfjorden Legesenter
Flott lege, flink til å prate
Lege: Sverre Ove Rise SkrevetLegen er en flink og faglig dyktig lege. Litt for god til å prate slik at man blir alltid ventede alt for lenge på venterommet.
Har jeg time feks kl 11 forventer jeg kl 11 + -. Ikke 12:30.
Blir så irritert når man ikke respekterer tiden til sine pasienter.
Men dette er nok dessverre ett utbredt problem over alt.
Bortsett fra det er legen en meget dyktig lege som tar alle på alvor. Familien bruker han så vi alle er fornøyd med hans dyktighet.
Toppkarakter om ventetiden blir mindre.
Dessverre trekkes to stjerner grunnet alltid ventet minst 45 min. til 1,5 timer hver eneste gang jeg eller min familie har vært der.
Bedre lege finner du ikke
Lege: Kjeld Gregertsen SkrevetKjeld Gregertsen er en fantastisk bra lege, og jeg ville gjerne hatt ham som fastlege enda hvis ikkje jeg flyttet til Oslo.
Det gkk et år fra jeg hadde flyttet før jeg byttet fordi jeg ikke fant noen som jeg følte kunne være en like god lege som Gregertsen.
han er kjekk ,snill,høflig og hjelpsom
Lege: Kjeld Gregertsen SkrevetHan har tid til pasientene sine og veldig snill og hjelpsom
Norges beste?
Lege: Kjeld Gregertsen SkrevetEkstremt flink og forståelsefull, hører på deg og tar dine problemer veldig serriøst.
Han følger deg såpass opp at han ringer på en søndag hvis han får svar på en søndag. Norges beste. Desidert.
Byens beste lege!
Lege: Sverre Ove Rise SkrevetHele familien føler seg svært godt ivaretatt. Han er flink til å lytte og forklarer tydelig hva som er galt og hva vi skal gjøre. God oppfølging og man føler at han strekker seg det lille steget ekstra