Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nye Sandviksboder Legepraksis DA
Anbefales ikke
Lege: Elisabeth Katrine Døskeland SkrevetHun leser ikke og svarer ikke på e-konsultasjon innen rimelig tid. Dette var hun bedre på før. Hun har gjentatte ganger unnlatt å sende ut prøvesvar eller melding om at rekvisisjon er klargjort på laboratoriet, og da går ukene og månedene..
Hun er intens og hektisk i kommunikasjonen når du først får en konsultasjon med henne. Dette er nok en fryktelig travel lege med taleflom og tastaturhamring. Hadde du ikke hodepine fra før, så har du det i alle fall etter å ha pratet med henne. Hun holder heller ikke avtaler hun selv inngår og virker lite interessert og empatisk. Som pasient føler man seg simpelthen til bry. Hun som lege burde tvert i mot ha fanget opp de som har gått og slitt lenge og tilbudt en noe bedre oppfølging.
Det er vanskelig å vite hvilken pasientgruppe denne legen har "hjerte for", men det er ikke den allmenne pasient som en sjelden gang har behov for legehjelp.
Har hatt henne som fastlege siden start ved legekontoret, men blir å bytte så fort det lar seg gjøre.
Styr unna denne legen hvis du har behov for legehjelp i løpet av de første ukene.
Lege: Elisabeth Katrine Døskeland SkrevetJeg har sendt flere e-konsultasjoner uten å få svar, og ønsket å fornye to medisiner for 3 uker siden uten respons fra denne legen, og dette er ikke første gangen. Hun er heller ikke på kontoret, kun på tlf/e konsultasjoner(hvis man er heldig å få tak i henne.
Fantastisk menneske og lege
Lege: Lars Namtvedt Sylta SkrevetDr. Lars er en lege som har tatt meg på alvor, han har hjulpet meg gjennom mer enn man kan forvente av en lege, han tar seg den tiden som trengs. Meget flink å passe på at jeg blir videre fulgt opp hvis det må henvises. Mest forståelsesfulle legen og personen jeg har vært hos. Morsom og god person.
Tar pasientene seriøst
Lege: Lars Namtvedt Sylta SkrevetLars Sylta er en lege som tar pasienter seriøst. Jeg har opplevd at han er veldig tilgjengelig når jeg har hatt behov for det, også når jeg har trengt veiledning når sykdom oppstår på reise/ferie. En lege som følger opp og vil pasientens beste.
Trygg og dyktig
Lege: Elisabeth Katrine Døskeland SkrevetHun er meget omsorgsfull og veldig dyktig lege. Får mange gode råd fra henne. Hun er flink å følge opp Veldig fornøyd med å ha henne som fastlege.