Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nye Sandviksboder Legepraksis DA
Så fint menneske!
Lege: Marianne Iden SkrevetMarianne er et varmt og godt mennesker. Det er så fantastisk å komme til en lege som faktisk ser deg og ikke bare som en del av listen for dagen. Hun er imøtekommende og en dyktig lytter, men også veldig flink til å sette ting i gang, henvise og finne løsninger. Anbefaler henne på det sterkeste!
Dyktig
Lege: Marianne Iden SkrevetOpplever at legen tar seg tid, lytter og forstår. Henviser videre der det er behov for det. Skriver legeerklæringer de gangene jeg har hatt behov for dette. Ringer eller gir skriftlig tilbakemelding på prøvesvar. Ringer tilbake hvis jeg ringer og ber om det.
Dessverre lang ventetid for å komme til henne ved bestilling av time. Men rask tilgang til akutt-timer hos øvrige leger på senteret.
Lang ventetid!
Lege: Marianne Iden SkrevetDet tar opp til 40 minutter å vente, selv om du har bestillt time. Veldig opptatt av dataen sin, ingen oppfølging.
Bytter fastlege.
Må legge til, at det er umulig å finne parkering.
Legen virker rett og slett uerfaren.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Marianne Iden SkrevetOpplever at legen tar seg tid, lytter og forstår! Kunne ikke vært mer fornøyd.
pc digger
Lege: Marianne Iden SkrevetEr enig i at legen tyr raskt til pc'n. Hun er rask og effektiv. Altfor effektiv.
Trekker slutninger før jeg får snakket ferdig.Jeg må skynde meg. Bli ferdig.
Nye pasienter venter. Mer penger i kassen. Respektløs behandling av den enkelte pas når pas.listen er så stor at det gis ti min til hver enkel pas.
Kan det være mulig å kartlegge/diagnostisere pas på et så svakt grunnlag.
Dette er et hån mot oss som pasientgruppe. For mange fastleger har for mange pas. Det gir penger i kassen,men uforsvarlig behandling. Provoserende.
Skifter fastlege.