Nye Sandviksboder Legepraksis DA

Sandviksbodene 65B 5035 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Nye Sandviksboder Legepraksis DA

Forståelsesfull og faglig dyktig

Lege: Lars Namtvedt Sylta Skrevet

Selv om han er ung, så er han den beste fastlegen jeg har hatt. Det virker som han er genuint interessert i det han driver med, og han er i tillegg både effektiv og empatisk! Han forstår seg i tillegg godt på psykiske lidelser.

Godt han har mange år igjen som lege enda slik at jeg ikke må finne meg en ny på en stund!

Empatisk lege

Lege: Lars Namtvedt Sylta Skrevet

Dette er den beste legen jeg noensinne har hatt. Utrolig empatisk, dyktig, og grundig. Endelig har jeg fått en fastlege som hører på meg og som virkelig vil mitt beste. Anbefales på det varmeste!

Dyktig lege som hører på pasienten.

Lege: Lars Namtvedt Sylta Skrevet

Kjempeflink lege som tar seg tid til å høre på pasienten. Han er genuint interessert i å hjelpe deg og flink til å lytte. Terningkast 7

Mangler kunnskap

Lege: Marianne Iden Skrevet

En lege som må lære seg kommunikasjon og tid. Tid er like viktig for pasienten som for legen Videre bør legen ha respekt for pasienten

Bergens beste fastlege!

Lege: Elisabeth Katrine Døskeland Skrevet

En helt fantastisk fastlege å ha. Hun har snudd livet mitt i den gode retningen flere ganger. Hun er en positiv og dyktig fastlege, mentor, rådgiver, psykolog osv. Jeg er glad og stolt over å ha henne. Jeg ville aldri byttet, hun kan virkelig sitt fag og jeg stoler 100% på henne. Jeg går der ofte og kan derfor si med stor selvsikkerhet: heldige deg som får Elisabeth Døskeland som fastlege!