Landås Legesenter AS

Nattlandsveien 89 5094 Bergen

Siste vurderinger av behandlere ved Landås Legesenter AS

Effektiv

Lege: Renate Graue Skrevet

Effektiv, punktlig, og hyggelig ung lege. Tar deg i mot med bred smil. Fullstendige undersøkelse. :)

Lyttande og flink lege

Lege: Agnete Lossius Skrevet

Legen tok seg tid til å lytte og fann raskt mogleg behandling. Ynskjer å anbefale Agnete på det varmaste.

Imøtekommende, lyttende og trygg

Lege: Agnete Lossius Skrevet

Agnete er vennlig og imøtekommende. Min opplevelse er at hun er god til å lytte, og at hun tar pasienten på alvor. Hun fremstår trygg i legerollen, og kommer med faglige begrunnelser på det hun anbefaler/fraråder. En god og medmenneskelig lege jeg trygt anbefaler videre.

Eneste som er synd er at hun, som de fleste andre fastleger, har en smekkfull pasientliste. Relativt lang ventetid når man skal bestille time.

Omsorgsfull og tilgjengelig

Lege: Renate Graue Skrevet

Svarer fort, lytter og handler. Ufattelig hyggelig. Er veldig fornøyd beste legen eg har møtt på.
Stoller eg spørsmål ho ikkje kan svare på kontaktar ho spesialister i feltet for å få riktige svar.

Svarar fort på henvendingar og tar alltid pasienten seriøst.

En lege jeg kan stole 110% på.

Lege: Mokx Villanueva Skrevet

Hun har vært min fastlege i mange år. Min store støtte og hjelp med mange helseproblemer. Jeg kan snakke åpent om mine personlige problemer og indre tanker. Hun er kunnskapsrik og ser også andre muligheter for hjelp fra andre instanser som f.eks. Psykomotorisk fysioterapi. Hun er en vesentlig årsak til at jeg har et bedre liv.