Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landås Legesenter AS
Fantastisk lege med et smil som gjør deg glad
Lege: Kristin Annette Hansen Birkeland SkrevetKristin er ikke bare en utrolig kunnskapsrik lege, men også et menneske med mye varme og empati. Etter mange tøffe år med sammensatt sykdom er Kristin grunnen til at jeg har det så bra som jeg har det i dag. Hun ser deg som person, evner å tenke helhetlig og fremstår lite dømmende. Om det skulle være noe hun ikke har erfaring med er hun ærlig på dette og innhenter heller den kunnskapen hun trenger for å svare. Responderer så kjapt på helsenorge at man kan bli bekymret for om hun noen gang tar seg fri.
Det tar ofte litt tid å få time og man må belage seg på å vente noe på legekontoret, vil anta det er fordi hun er ettertraktet og hun tar seg god tid til pasienter som trenger det. Alle burde hatt en fastlege som Dr. Birkeland!
Ung men trygg!
Lege: Renate Graue SkrevetHun er veldig ung, men det er ikke negativ, det betyr bare at hun er SMART og flink i jobben sin, og det er hun faktisk. Jeg har vært hos henne noen ganger, og hun møter meg alltid med ett smil og gir meg følelsen av trygghet.
Fantastisk og betryggende!
Lege: Kristin Annette Hansen Birkeland SkrevetHun er flink å betrygge når hun mener det ikke er noe å bekymre seg for.
Hun svarer fort og nesten til alle tider på helsenorge.
Tar seg god tid til å høre på hva som er problemer.
Gjør mye for å finne riktig medisin, og ikke redd for å henvise videre.
Føler meg alltid trygg.
En stor støtte!
Lege: Kristin Annette Hansen Birkeland SkrevetKristin har vært en virkelig stor støtte for meg både fysisk og psykisk de siste årene. Hun tok tak der tidligere fastlege hadde feilet så til de grader. Hun ser meg, hun hører meg, hun støtter meg og hun er kunnskapsrik! Har bare positivt å si om henne, hun er rask i svar på nett og og går virkelig langt for sine pasienter.
Noen ganger litt ventetid i klinikken på time, men da antar jeg at hun gir tid og oppmerksomhet til en som trenger det. Det tar tid å få generell time da hun er veldig populær, men er det noe akutt strekker hun seg langt. Det er også flere gode andre leger på kontoret som Renate og Beathe som innimellom er vikar.
Alt i alt en fantastisk lege som jeg håper blir i jobben sin i mange, mange år framover.
Kunnskapsrik og pasientorientert
Lege: Kristin Annette Hansen Birkeland SkrevetHun er veldig tilstedet under konsultasjonene. Hun er heller ikke redd for å konsultere andre spesialister. Hun er rask til å gi tilbakemeldinger på blodprøver etc.