AMS AllmennMedisinsk Senter DA

Nordåsdalen 44 5235 Rådal

Siste vurderinger av behandlere ved AMS AllmennMedisinsk Senter DA

Helt ok :-)

Lege: Merete Villanger Nielsen Skrevet

Alle har gode og ikke så gode dager. Jeg ble både henvist videre med enkelte ting og avfeiet med å "gå tur i skogen" med ryggsmerter og en liten baby.
Hun kan være distrè, men det kan jeg og, så jeg har sympati for det. Men profesjonell og effektiv er hun! Har forholdsvis korte "timer" (tror ikke det er lenger enn 15 min), så det er bare å bruke tiden effektivt! :-)

Veldig hyggelig og interessert

Lege: Anne-Lisbeth Vabø Skrevet

Virker faglig oppdatert og tar deg som pasient på alvor. Blir henvist ved behov og får de medikament og prøver hun mener er nødvendig.

Tar seg tid til å høre hvordan du har det generelt, og en sitter igjen med inntrykk av at hun husker deg og bryr seg om deg.

Meget dyktig lege

Lege: Roger Ove Apelseth Skrevet

Tar seg god tid. Oppretter god kontakt og er en god lytter. Skaper trygghet og tillit og forklarer hva som må gjøres og hvorfor. Vinkler symptomer fra mange sider og lytter interessert til pasientens egne erfaringer og opplevelser.

God lytter som finner løsninger

Lege: Roger Ove Apelseth Skrevet

Tar seg god tid, forståelsesfull, finner løsninger, lett å prate med, smilende og hyggelig!

Dyktig lege

Lege: Geir Erik Vattekar Skrevet

Lyttende, grundig og effektiv. God kommunikasjon, henviser når deter behov, følger godt opp.