Geir Erik Vattekar

Sjømannslege

Venteliste

63 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Geir Erik Vattekar er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Geir Erik Vattekar

Behagelig og effektiv

Etter å ha vært kunde i ca. 2-3 år er jeg bra fornøyd med hans tjenester! Han er seriøs og konsulterer skjermer, spør kolleger og tester tilgjengelig faglitteratur. Er nøye med å teste ulike kroppsdelers bevegelighet og sjekker andre tilgjengelige hjelmpemidler FØR han anbefaler adevkat behandling f.eks til fysio - og ikke minst HVOR og hos HVEM undersøkelse(r) & prøve(r) bør utføres. Han virker å ha en meget god og profesjonell kontaktflate i sitt miljø. Geir Erik er sympatisk og har stort sett tid til å lytte på min fremstilling og forklarer meg realistisk hva jeg kan forvente skal bli bedre for å fremme min livskvalitet - jeg er 1939- modell, mann. Geir Erik W. har en lun humor og er grei å kommunisere med. Jeg behøver meget sjelden å vent lengre enn ca. 5 - 10 minutter. Sist gang måtte jeg vente med å få time i hele ca.15 dager (ultimo desember 2017 til 10.01.2018) - Det var sannsynlivis pga av ferieavvikling samt at en annen lege er bortreist på lengre tids etterutdanning.

Dyktig og hyggelig lege

Lytter godt, og opptatt av pasientene. Hele familien har han som fastlege, han er svært hjelpsom og henviser videre om han er usikker eller jeg ønsker det, f.eks ved gynekolog kontroller.
Generelt superfornøyd med AMS legesenteret, ALLTID time på dagen ved akuttbehov, enten hos Vattekar eller en av de andre fastlegene.

Trygg og imøtekommende

I forbindelse med flytting til Østlandet må jeg nå bytte fastlege. Jeg skulle aller helst hatt med meg Geir på flyttelasset, etter 5 år med han som fastlege. Han er med hånden på hjertet den beste legen jeg har hatt. Han er utrolig flink til å lytte, tar deg på alvor og bringer gjerne inn andres meninger for å være helt sikker i sin sak. Hver gang jeg har gruet meg har han trukket stolen sin nærmere, snudd PC-skjermen mot veggen, og gitt meg sin fulle oppmerksomhet. Han virker genuint opptatt av å ville diagnosere og hjelpe og ikke minst.... LYTTE.

Unik lege

Grunnet mye helserelaterte plager siste årene har det blitt en del legebesøk og jeg har derfor blitt godt kjent med Vattekar. Vattekar er en helt unik lege med massevis av tid til pasientene sine, et unikt engasjement for faget sitt og et brennende ønske om å diagnosere og forbedre livskvaliteten til pasientene sine. Jeg kan anbefale han på det sterkeste, spesielt til pasienter som føler de ikke blir tatt på alvor av andre leger. Vattekar utmerker seg, og jeg har aldri vært borti lignende engasjement og støtte.

Takk for meg

De site årene har Geir Erik Vattekar vært familens fastlege

Vi har vært igjenom mye og jeg har bare en god erfaring

Har opplevd han ansvarlig, pålitlig og dugtig hvis han ikke vet leser han om det,

Han viser mye respekt til dine ting og personlig at han bryr seg.

Det er viktig å bli sett hos legen sin og det opplever jeg at vi har alle i hustanden opplevd.

nå flytter vi til et annet fylke håper vi får en annen som han når vi får ny fastlege.