Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved AMS AllmennMedisinsk Senter DA
Dårligste legen jeg noen gang har hatt.
Lege: Monika Grimsgaard SkrevetJeg må si meg utrolig irritert og lei av denne fastlegen her. Har aldri kommet ut av det kontoret der og følt jeg har fått den hjelpen jeg ville.
Har måtte gå til både legevakten og volvat etter jeg har vært hos henne for å komme noen vei.
Må si jeg er utolig skuffet over at hun bare har sendt meg hjem uten å henvise meg videre til spesialist som hun burde. Er glad jeg har byttet og kvitt denne damen som ikke har hjulpet meg med noe som helst. Har endelig funnet en lege som tar meg på alvor og som faktisk følger opp og henviser videre om det er det som må til.
Dyktig fastlege
Lege: Anne-Lisbeth Vabø SkrevetHun er rask, handlekraftig, effektiv og inngir tillit.
Vanskelig å bli tatt på alvor
Lege: Merete Villanger Nielsen SkrevetVirker ikke som hun hører etter hva som blir sagt, og heller ikke at det blir tatt på alvor.
Jeg er en person som aldri oppsøker lege til vanlig, men har vært tvunget nå to-tre ganger i løpet av de siste årene.
Der er absolutt ingen form for oppfølging, min situasjon er ganske alvorlig, men der er ingen kontroll eller oppfølging etter tildeling av medisin etc.
Sitter med en følelse av at dette ville vært annerledes dersom jeg hadde vært kvinne, men har ingen ting annet enn følelsen å basere det på.
Lytter, men følger ikke opp
Lege: Kenneth Monsen Marifjæren SkrevetMin tidligere lege pensjonerte seg og jeg ble utrolig skuffet over provosert over hvor lite oppfølging jeg fikk av denne legen. Jeg har prøvd å finne ny fastlege, men alle jeg får anbefalt har fulle lister. Jeg bytter ved første anledning.
Usympatisk
Lege: Roger Ove Apelseth SkrevetHadde Apelseth som vikariende lege i fravær av fastlege. Virket uengasjert og tiltaksløs. Diabetes er definitivt ikke hans kjernekompetanse.