Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved AMS AllmennMedisinsk Senter DA
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Anne-Lisbeth Vabø SkrevetFøler meg ivaretatt,
Hun lytter og finner løsninger,
undersøker det som trengs,
og er flink til å videresende til spesialister hvis det er nødvendig.
Unik lege
Lege: Geir Erik Vattekar SkrevetGrunnet mye helserelaterte plager siste årene har det blitt en del legebesøk og jeg har derfor blitt godt kjent med Vattekar. Vattekar er en helt unik lege med massevis av tid til pasientene sine, et unikt engasjement for faget sitt og et brennende ønske om å diagnosere og forbedre livskvaliteten til pasientene sine. Jeg kan anbefale han på det sterkeste, spesielt til pasienter som føler de ikke blir tatt på alvor av andre leger. Vattekar utmerker seg, og jeg har aldri vært borti lignende engasjement og støtte.
God lege
Lege: Roger Ove Apelseth SkrevetRoger er en god lege, som tr seg tid til pasientene når han ser at det trengs. Han er dessverre ikke spesialisert innen magesykdommer da jeg fikk syredempende i 6 måneder (ulike typer) som ikke fungerte også gav meg noen som etterhvert fungerte, men følte at hvis jeg spurte etter undersøkelser for å være 100% sikker at det er hva jeg har så virket det som han ikke hørte meg. Ellers er han å være en god lege som tar en seriøst og hører etter.
Snill og god omsorgsfull lege
Lege: Merete Villanger Nielsen SkrevetJeg syns doktor merethe er skjønn og snill og omsorgsfull lege .hun er flink .hun følger opp ting.jeg ser virkelig opp til henne som lege og menneske.jeg føler meg avslappet og trygg og med helsen og hos hunog.. føler meg godt motatt av hun når eg kom der og fikk tildelt hun som fastlege etter og ventet når eg måtte bytte..det er julegave i seg selv.ja jeg ønsket faktisk en skikklig lege til jul og det fikk jeg med doktor merethe ..før byttet to tre ganger før med andre leger som ikkje fulgte opp meg osv. ..Nå gleder eg meg over doktor merethe....hjertevarmt menneske tok seg god tid .en gave i seg selv og helsen.hun er kul😀👍stolt av min fastlege.
Behagelig, men distré
Lege: Merete Villanger Nielsen SkrevetNegativt: Spør alltid hvorfor man er der, selv om det er henne som har bedt om at man kommer på kontroll. Virker ikke som ho er oppdatert på journal, føles noe utrygt..
Positivt: Blid og imøtekommende. Effektiv og dermed som oftest i rute. Handlingsdyktig.