Nesttun Allmennpraksis

Østre Nesttunvei 20 5221 Nesttun

Siste vurderinger av behandlere ved Nesttun Allmennpraksis

Tar deg på alvor, hyggelig og kunnskapsrik

Lege: Benedicte Djupesland Skrevet

Svært hyggelig dame som hører på deg og tar deg på alvor. Holder deg oppdatert underveis og informerer godt.
Anbefales på det varmeste. Noen ganger må man vente 15-30 min på timen.

Dyktig og behagelig

Lege: Benedicte Djupesland Skrevet

Den beste legen jeg har hatt. Hun er faglig dyktig, har et behagelig vesen, er god til å lytte og tar pasienten på alvor.

Uhørt og ikke-imøtekommende

Lege: Kari Skagseth Skrevet

Hadde henne som fastlege i ett år, før jeg fikk ny fastlege ett annet sted. I begynnelsen var hun veldig grei, men etterhvert ble hun bare mer irritert, lite imøtekommende og uinteressert. Jeg gruet meg til å gå til timene hennes. Jeg fortalte henne om mine problemer, og i begynnelsen var hun forståelig og på slutten av virket hun bare uinteressert og pustet tungt. Sist time kom hun med en frekk kommentar som jeg var så overrasket at jeg ikke hadde stemme til å svare tilbake. Kom aldri tilbake etter episoden, og fikk byttet fastlege året etter.

Behandlingen jeg får av min fastlege nå, kan ikke sammenlignes litt med henne en gang.

Anbefales ikke!

Trygg, lyttende og i godt humør

Lege: Benedicte Djupesland Skrevet

Flink lege som gjør sitt beste for å forstå og hjelpe. Er hun usikker, undersøker hun. Man føler seg velkommen på kontoret.

Dyktig, engasjert, troverdig og tillitsfull

Lege: Lene Kristin Kroken Skrevet

Flott lege som man kan snakke med uten at man føler seg brydd! Tar deg på alvor og følger deg opp.
Flott lokaler og venterom. Blir aldri sittende for lenge å vente. Sentralt plassert og får som regel time samme dag.