Nesttun Allmennpraksis

Østre Nesttunvei 20 5221 Nesttun

Siste vurderinger av behandlere ved Nesttun Allmennpraksis

Missfornøyd

Lege: Rolf Arne Løvøy Skrevet

Er noe grei på å lytte, men tar deg ikke alvorlig. Og sender deg ikke videre på undersøkelse. Lang ventetid. Helsesekretærene er ikke flink med barn.

Ikke fornøyd

Lege: Lene Kristin Kroken Skrevet

Pga flytting byttet jeg til denne legen... Dårlig erfaring. Lytter ikke til pasienten, virker ikke interessert i hva du har og si. Byttet fastlege nå.

Dyktig og grundig

Lege: Kari Skagseth Skrevet

Kari er en på alle måter vennlig, imøtekommende og dyktig lege!
Hun er lyttende, viser oppriktig interesse, undersøker grundig, og nøler ikke med å henvise videre til spesialister, i mitt tilfelle til Hagavik kysthospital, når det er behov for det.
Hun fulgte opp med telefon for å sjekke at time hos spesialist var på plass, og melding på telefon om resultat av annen prøve som ble tatt hos henne, og sendt til analyse, kom raskt og problemfritt.
En glimrende lege jeg håper å kunne beholde som fastlege så lenge behovet og tilbudet er der! :-)

Oppmerksom og oppdatert

Lege: Bent Folkvord Skrevet

Bent er alltid forberedt og ajour når jeg kommer til time.

Han trenger å oppdatere seg på forskning rundt EL-overfølsomhet, noe som blir mer og mer aktuelt når folk får innstallert nye smartmålere, blir syke, og må montere tilbake de analoge målerne. I dag vil Bent som mange andre leger ikke ta hensyn til de helsen for sine pasienter mht. EL-overfølsomhet, både fysiske og psykologiske effekter som går utover livskvaliteten. Mitt håp er at Bent vil endre denne praksisen og stå opp mot det foreldede synet fra Legeforeningen. Jeg har ellers bare positive ting å si om Bent Folkvord.

Fantastisk fastlege!

Lege: Lene Kristin Kroken Skrevet

Ble anbefalt å bytte fastlege til Lene Kroken da jeg flyttet til Bergen, og leste kommentarene her inne etter at jeg hadde byttet. Ble rimelig nervøs av alt som ble skrevet, men fikk meg heldigvis en positiv overraskelse! Hun har nå vært fastlegen min i flere år, og jeg kommer aldri til å bytte. Hun er den mest fantastiske fastlegen jeg har hatt, og jeg kan absolutt anbefale henne videre!

Hun tar det jeg sier på alvor, og henviser videre med en gang, hvis det trengs. Hun engasjerer seg i meg som pasient, og er genuint interessert i hvordan det går og hvordan hun kan hjelpe med det jeg måtte komme med. Hun er veldig kunnskapsrik, og tar seg alltid god tid. Jeg synes også det er lite ventetid ift. andre fastlegekontor, der man gjerne blir sittende å vente i en halvtime over tiden før man får komme inn.

Tommel opp herfra!