Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fitjar Legesenter
Meget grundig på diagnose
Lege: Kim Erik Kongsvik Sundal SkrevetLett å prate med og stiller enkle spørsmål for å få oversikt ang. Diagnose. Tar rette avgjørelser og er rettmessig når det gjelder sykemelding
En lege som ser deg
Lege: Kim Erik Kongsvik Sundal SkrevetJeg er i utgangspunktet skeptisk til de yngre legene, men Kim Sundal er vel akkurat gammel nok til å forsatt ha noen av kvalitetene til de eldre legene.
Han lytter og kommer gjerne ikke med "standardpakken" som løsningsforslag, men ser pasienten og kommer med løsningsforslag ut i fra pasienten. Han vriker å være oppriktig interessert i å hjelpe.
Anbefales på det varmeste.
PS! Kontordamene er helt forferdelige. Det er ganske parodisk å stå i luken og vente på å få betale, mens telefonen ringer og de to kontordamene skravler og sladrer i vei om helgens fornøyelser. Etter noen minutter har de fått skravlet ferdig og tar telefonen og min henvendelse.
En annen gang sa jeg nei takk til kvittering. Da tok nok kontordamen pengene mine i lommen, for jeg fikk fakturakrav i etterkant. Dette var min egen feil, så jeg har lært en lekse, men slik uredelighet forventer man ikke fra et legekontor.
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Anne Lise Haukås SkrevetHun er en utrolig hyggelig og kunnskapsrik lege. Hun gir meg en følelse av at jeg er førsteprioritet og tar alle problemer og spørsmål på alvor.
Hun er kjempe flink på oppfølging og en lege man føler man kan stole på. Hun er absolutt den beste legen jeg har hatt!
Anbefales på det sterkeste!
Tillitsfull
Lege: Kim Erik Kongsvik Sundal SkrevetKim Sundal anbefales. Han oppleves som seriøs, erfaren og dyktig. Jeg har stor tillit til ham som min og mine barns fastlege.
En vurdering fra en eldre pasient
Lege: Kim Erik Kongsvik Sundal SkrevetInternet er et medium som ikke nødvendigvis er tilpasset eldre pasienter! Som nærmeste pårørende ønsker jeg derfor å gi uttrykk for vurdering av Dr. Sundal (pasient 96 år). Han møter og behandler pasienten med den største respekt og forståelse uavhengig av alder og problematikk. Gir rask time ved akutt behov, henviser videre om nødvendig og viser en unik medmenneskelig forståelse, og kunnskap innenfor faget. Dyp takknemlig for at unge fremadstormende leger gir seg tid og viser genuin interesse for dem som er to generasjoner eldre!
Anbefales på det varmeste!! 😊