Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dyrendals Medisinske Senter
Telefon
Lege: Sophia Pippa Stranger SkrevetDet er veldig dårlig å svarer på telefon. Vente tid på telefon ca minimum 30mnt jeg provet å ringe til telefon nr hos legen men aldring svarer på telefon derfor jeg går selv for å bestille time hos dem
Elendig lege
Lege: Jonas Peter Nicklasson SkrevetKan beskrives som en meget stresset lege med altfor mange pasienter på listen. Er ikke i interessert i mine problemer, men vi ha meg ut så fort som mulig. Absolutt IKKE og anbefale!
Frekk, dårlig service
Lege: Sophia Pippa Stranger SkrevetLer av spørsmål under konsultasjon. Vanskelig å forstå, og gjøre seg forstått grunnet utenlandsk opprinnelse på lege. Tar aldri telefonen. Lite behjelpsom.
Tar deg ikke på alvor
Lege: Jonas Peter Nicklasson SkrevetVanskelig å få time, vanskelig å komme igjennom på telefon. Tar deg ikke på alvor.
Man føler seg ikke ivaretatt som pasient.
Lite oppdatert
Lege: Sophia Pippa Stranger SkrevetHar hatt legen i mange år. Det har fungert bra med å få resepter på faste medisiner og sykmelding når jeg har hatt behov for det, Men jeg bør helst vite hva som feiler meg før jeg oppsøker fastlegen. Ho har ikke tid til å sjekke journalen min og sender ikke videre til spesialister når manber om det.Dette bør ho bli bedre på så man slipper sitte å bønne og be til ingen nytte. Jeg kan ikke si jeg vil anbefale henne