Lilleeng Legesenter

Lilleengveien 8 1523 Moss

Siste vurderinger av behandlere ved Lilleeng Legesenter

Seriøs, varm og imøtekommende

Lege: Ellen Iselin Mamen Skrevet

Fantastisk lege, som lytter og tar deg på alvor. Hun er seriøs, varm og imøtekommende. Anbefales! :)

Trygg og rolig

Lege: Hans Gøran Bergstrøm Skrevet

Har hatt Bergstrøm i ca 25 år og veldig fornøyd. Føler han lytter, sjekker og henviser ved behov.
Har full tillit og det vil ta tid å etablere samme forhold til ny fastlege.

Dårlig lege og legesenter

Lege: Geir Kristensen Skrevet

Dette må være en av Norges dårligste leger. Han er uinteressert og vil bare få deg ut av legekontoret så fort som mulig. Resepsjonen er like så. Håpløst å komme i kontakt med dem. Telefontid er i perioder begrenset til 2 timer mellom kl. 10-12, og når du endelig kommer igjennom etter evigvarende venting blir du kjeftet huden full. Etter å ha stått på venteliste for ny fastlege i 1,5 år har jeg endelig kommet meg bort, og skal aldri tilbake til dette legesenteret eller denne legen.

Trygg, åpen og kunnskapsrik

Lege: Kristoffer Bordado Simensen Skrevet

Jeg har hatt mange leger, men Kristoffer er den jeg absolutt er mest fornøyd med. Jeg har helseangst, men han roer meg ned - men tar meg på alvor samtidig.

100% Trygghet

Lege: Kristoffer Bordado Simensen Skrevet

Empatisk, omsorgsfull og professjonell lege, som du ikke føler du må forklare alt i detaljer til! Han er en god lytter, og oppfatter lett situasjonen man står i, og vurderer meget godt hva som trengs av hjelp! Beste valget jeg noensinne har gjort var å bytte til han! Han får aldri lov å bli pensjonist!