Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lilleeng Legesenter
Fantastisk lege!
Lege: Kristoffer Bordado Simensen SkrevetKristoffer er en fantastisk lege som tar seg god tid, lytter og virker oppriktig interessert i at pasienten skal få en løsning på problemstillingen. Han er rask med henvisninger, leser seg opp ved behov og viser stor interesse ved vanskelige problemstillinger. Han legger vekt på mine egne erfaringer og stiller gode, kritiske spørsmål. Det hele oppleves som et samarbeid, noe jeg og min nysgjerrighet setter pris på. I mine tidligere erfaringer med fastlege har jeg følt meg uønsket og til bry - slik er det ikke med Kristoffer. Dette er en lege jeg virkelig vil anbefale!
U engasjert
Lege: Hans Gøran Bergstrøm SkrevetVar med han til Nav møte, virket ikke engasjert og spurte om ting hun på nav akkurat hadde sagt noe om. Han stilte også meg som pasient til veggs om ting vi ikke hadde snakket om. Han viste ikke engang at jeg var hans pasient når jeg var innlagt på dps moss, selv måtte jeg som pasient purre på han i forhold til erklæring nav hadde gang på gang bet om.
Trygg og Kunnskapsrik
Lege: Birgitte Enger Rønning SkrevetViser empati, strekker seg langt for å hjelpe! Å har god forståelse for pyskiskhelse.. Setter deg ikke på masse rare medisiner, Men prøver andre ting først.
Dyktig og hyggelig
Lege: Ellen Iselin Mamen SkrevetUtrolig dyktig lege, som har en fin og rolig måte å snakke og forklare ting på. Jeg føler meg hørt og forstått. Hun kommer med tips og virker genuint interessert i å hjelpe på best mulig måte. Kunnskapsrik og proff. I tillegg til fine lokaler og meget hyggelig og dyktig resepsjonist.
Anbefales!
Trygg, lyttende og flink til å følge opp
Lege: Birgitte Enger Rønning SkrevetFøler meg heldig som har en lege som dette. Birgitte er alt det en lege burde være, både omsorgsfull, løsningsorientert og dyktig.