Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lilleeng Legesenter
Takk til legesekretæren !
Lege: Geir Kristensen SkrevetSekretæren til Geir Kristensen takkes for at hun alltid fremstår som høflig, tydelig og vennlig ! Er også fornøyd med legen som oppleves som flink og etterrettelig. Hurra for han og sekretæren !
Umulig å få kontakt
Lege: Hans Gøran Bergstrøm SkrevetHar fått dr Bergstrøm tildelt som fastlege fra 1. november 2019.
Jeg har en del viktige opplysninger om meg selv, som han skulle hatt.
Her ringt flere ganger, men får bare en svarer. Har prøvd å sende melding to ganger, men får bare «God dag mann, økseskaft-svar».
Jeg er selv lege, siden over 40 år.
Får vente to dager til, da er jeg i alle fall på listen til dr. Bergstrøm.
Uansett, det burde vært mulig å få kontakt via telefon.
Trygghet og kunnskap!
Lege: Kristoffer Bordado Simensen SkrevetDette er en mann som tar seg GOD tid til deg. Er han forsinket stresser han ikke igjennom. Jeg føler meg så trygg og føler virkelig han gjør det lille ekstra. Er du litt nervøs og redd så tar han det på alvor. Jeg har aldri hatt en bedre fast lege enn Kristoffer, han er dyktig i jobben sin og kan ekstremt masse. Anbefales på det sterkeste selvom han har full liste sett deg på ventelisten, hvis du vil ha trygghet og en rå lege som kan jobben sin.
Uinteressert og sliten
Lege: Hans Gøran Bergstrøm SkrevetHar nettopp sluttet hos Bergstrøm. Han virker uinteressert og lei. Har slitt med diverse plager i flere år som jeg ikke har fått hjelp for. Fikk beskjed om at jeg måtte regne med at det ville skje ting etter som jeg begynte å bli eldre (62-år)
Betjeningen på kontoret er grei.
Dyktig og kunnskapsrik fastlege
Lege: Kristoffer Bordado Simensen SkrevetVar litt skeptisk pga hans unge alder, men det var ingen grunn til det. Jeg har vært her med ulike problemstillinger og han er veldig trygg og faglig dyktig. Tar seg god tid, og ønsker god relasjon med pasienten. Likevel konkluderer han raskt, og det er alltid lite ventetid, noe jeg setter veldig pris på.
Sekretærene oppleves imøtekommende og hjelpsomme, og jeg synes de er flinke blodprøvetakere også.
Minuset er sms-funksjonen. Den kommer jeg ikke til å benytte meg av. Ønsket en ny resept, ble satt opp på time med en gang. Når jeg da flyttet time fordi jeg ikke kunne komme, fikk jeg faktura på ikke møtt til time. Litt krangling måtte til for å slippe fakturaen, men det løste seg til slutt.