Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vestnes Kommune Legesenteret
Utrolig lege!
Lege: Gabriel Azour Skrevet10/10 lege! Aldri møtt en lege som har så mye kompetanse over et bredt spekter! Vil absolutt anbefale Gabriel 10 av 10 ganger. Ikke er han bare effektiv, men utrolig dyktig i sin jobb. De som har han som fastlege er kjempe heldig!
Fikk hjelp
Lege: Irina Vadset SkrevetHun er ikke min fastlege. Jeg må takke henne for at hun overbeviste meg i nødvendig innlegelse på sykehus og var kritisk til min medisinering (dette var sant og revurdert på sykehus hos spesialister).
Er ikke så glad i hun…
Lege: Irina Vadset SkrevetIrina høre ikke på pasienter hennes, og må avbryter med sine dumme meininger hele tiden. Det er ikke vanskelig og høre på andre sine problemer, spesielt når man er lege.
Jeg var hos henne siden fastlegen min var ikke tilgjengelig.
Ei helsearbeider tok meg inn og tar tester mens legen var ikke der. Hun kom tilbake og spurte hva er galt med meg, så sa jeg det. Hun sa med engang det er ikke noe galt med deg, hun viste med skjermen (jeg såg ingenting), hun sa se her testen vært negativt. Hun gjenta «Du er frisk, ung og du kan dra hjem». Som vanlig hun gidder ikke og gå dypere om hva er egt. galt med meg. Jeg gadd ikke å snakker med henne lenger, jeg måtte bare dra hjem….
Liker ikke hvordan hun behandler pasienter sine og jeg er ganske sikker på at noen er enig med meg.
+ Jeg hadde hun som fastlege før men var ikke så glad i hun.
Trygg
Lege: Marit Grøtt Nilsen SkrevetDette er en lege jeg virkelig kan stole på. Når jeg er med henne føler jeg en slik trygghets følelse, å at hun faktisk lytter til meg, å prøver å gjøre noe med det, eller gi meg svar
Mangler sympati/ ustabil
Lege: Irina Vadset SkrevetDet er den andre gangen som jeg blir kjefter på fra hun og blir kaller idiot .
Legen jeg hadde flr , som hjalp meg helseproblemer blitt snakker ned og at han skjønner ingenting.
Hun snakker og lytter ikke hva du sier.
Kanskje hun er bra faglig men mangler folkeskikk, sympati og profesjonalitet.
Alle kan ha en dårlig dag men tar det ikke ut på pasienter som kommer og trenger hjelp !