Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Senjalegen avd. Silsand legekontor
Lyttende, forståelse og nøye. Imøtekommende:)
Lege: Fride Flatmo SkrevetHatt henne et par gang nå som jeg står uten lege. Hun er veldig nøye, meget medmenneskelig og forstår seg på angst problematikken følte æ. Følte meg lytte til å absolutt forstått. God lege. Må alle leger ta vare på seg selv. Dere har mye og gjøre og mange ting. Åsette dere inn i. Folk må ikke glemme d. De er bare mennekser. :)
Empatisk og kunnskapsrik
Lege: Inka Marina Hillerns Bonotto SkrevetTakket være denne legen som stilte litt kritiske spørsmål, så fikk hun meg til å sette igang en prosses som jeg har utsatt i mange år. Fra å være utbrent til å kunne jobbe og fungere som småbarnsmor. Evig takknemlig. Grundig, empatisk og smart kvinne.
Dyktig lege!
Lege: Fride Flatmo SkrevetKjempehyggelig og flink lege. Lett å ha med å gjøre, og virker utrolig dyktig i jobben sin. Tar pasienten på alvor, og man føler seg ivaretatt. Både jeg og mitt barn er fornøyd med hjelpen vi har fått hos henne, og er veldig fornøyd med å ha fått Fride til fastlege!
Omsorgsfull og god lege
Lege: Kristine Norlund Andersen SkrevetKristine lytter, tar deg på alvor, følger opp og sender henvisninger der det er behov for det. En flott og dyktig lege.
Usympatisk og følger ikke opp
Lege: Fride Flatmo SkrevetLegen snakket på en nedlatende måte, virket ikke interessert i å hjelpe meg eller høre på meg. Hun fullbyrdet inntrykket ved å ikke følge opp det som ble avtalt på timen. Ikke en fastlege for de som har behov for jevnlig legekontakt.