Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kvænangen Legesenter
Litt travel
Lege: Elle Ravdna Sara SkrevetInntrykket jeg fikk var at hun er grei og hyggelig, men er litt for rask, eller travel? Jeg følte meg ikke hørt.
En engel i legefrakk
Lege: Oleg Iorga SkrevetOleg er fantastisk dyktig. Han er ærlig, og snakker aldri ovenfra og ned.
Har aldri hatt en så flink lege før som ivaretar pasienten på beste måte, lytter og gjør alt han kan for at man skal ha det bra. Han er faglig dyktig, og det han ikke er sikker på sjekker han opp, og henviser dit det måtte behøves.
Som pasient håper jeg han blir i Kvænangen hele sitt yrkesaktive liv.
Grundig og trivelig
Lege: Elle Ravdna Sara SkrevetFlink lege som gjør en grundig jobb, flink å rådføre seg med spesialister så hos hun er man i trygge hender.
Gjør sitt ytterste for å hjelpe
Så dyktig lege!
Lege: Elle Ravdna Sara SkrevetDet er rett og slett godt å komme til Elle, både med stort og smått. Man føler at hun virkelig vil forstå, og virkelig bryr seg om helsa di. Hun er nok den koseligste, og en av de beste fastlegene jeg noensinne har hatt. Klinikken er heldig som har henne! Håper de er en god arbeidsplass, så hun blir der lenge.
Trygg, behagelig og pålitelig.
Lege: Elle Ravdna Sara SkrevetTar seg god tid til pasienten selv om det er mye på tapeten. Både det psykiske og fysiske tar hun seriøst! Angrer ikke et sekund på at jeg byttet til henne! Henviser raskt, og ting er på stell.