Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lakselv Legestasjon
Kunnskapsrik.
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetI motsetning til enkelte andre vurderinger jeg leser, er jeg svært fornøyd. Om medisinering ikke er nødvendig, tar jeg heller råd for varige og positive endringer ved f.eks endret kosthold og fysisk/mental fostring. Jeg antar at det allerede er nok leger, som ikke ser helheten i helse, men heller opptrer som pille-langere for mennesker som ikke tåler sannheten.
No nonsens hos Dr. Bøhmer.
Anbefales.
Tar meg på alvor
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetJeg var redd fastlegen ikke skulle tro på meg når jeg kom med mine plager. Tver imot, Einar har tatt dette på alvor. Han oppfordret meg til å ha flere timer med han fremover for å følge opp saken, og jeg syntes dette viser arbeidsvilje og innsats. Jeg føler meg sett.
Arrogant og nedlatende
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetNår man kommer til legen er det for at man er syk eller skadet. Da forventer man å bli møtt med empati og vennlighet. Denne mannen opplevde jeg som sur, arrogant og nedlatende. Han var lite behjelpelig og jeg følte at han tråkket på min troverdighet.
Trygg og nøye
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetVeldig fornøyd med besøket mitt hos Mr. Bøhmer. Flink å sy sting og nøye med behandling for å unngå infeksjon i såret. Informativ i fremgangsmåten av behandling og hvorfor han gjør som han gjør. Imøtekommende og trivelig, følte meg i trygge hender!
Uinteressert og overfladisk
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetBrukte Bøhmer i mangel av egen fastlege for å fjerne sting. Utførelsen bar preg av tilfeldigheter, jeg fikk betennelse i såret og måtte ha gjentatte besøk på sykehus for sårbehandling. Hold avstand til denne legen.