Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Karasjok Helsesenter
Han er en kunskapsrik lege som er der for pasienten
Lege: Jon Ande Fors Grønmo Skrevetmitt møte med legen fikk meg til å føle meg trygg på at jeg ville få den hjelpen som var det beste for meg og mine plager. han er lyttende,spørrende og handlekraftig i forhold videre utredning for å hjelp for dine plager.
han følger i tilegg opp pasienten.
sånn skal en lege være, da føler man en trygghet i forhold til sin helse.
Meget dyktig lege
Lege: Maret Lajla Sara Nedrejord SkrevetMáret Lajla har vært min fastlege i flere år. Hun tar seg alltid tid til å lytte, forklarer hvorfor hun gjør det hun gjør, og er opptatt av å se hele bildet. Det siste har jeg savnet fra andre leger, som ikke har vært så flinke til å oppfatte sammensatte problemer.
Flink med pasienter
Lege: Maret Lajla Sara Nedrejord SkrevetTar seg tid til å høre på hva jeg sier. Utrolig hjelpsom og veldig flink i jobben. Føler meg alltid ivaretatt når jeg er hos henne.
God service
Lege: Maret Lajla Sara Nedrejord SkrevetLytter til pasient og gjør undersøkelse grundige.
Har en forståelse for pasienten.
Er blid og rett og slett hjelpsom
Til å stole på.
Lege: Ilona Outi Marjatta Sipilä SkrevetPga kronisk sykdom er jeg ofte hos legen. Har henne som fastlege. Veldig grundig. Tar seg god tid med hver pasient. Derfor kan du regne med at du må sitte å vente over tida når du har time.