Karasjok Helsesenter

Raddeviessogeaidnu 7 9730 Karasjok

Siste vurderinger av behandlere ved Karasjok Helsesenter

Meget dyktig!!

Lege: Ilona Outi Marjatta Sipilä Skrevet

Uten tvil en meget dyktig lege!! Vi er en familie på fem som alle har henne som fastlege og vi er alle så fornøyd. Hun tar problemene våre på alvor og henviser raskt videre hvis det er noe hun er usikker på.

Flink lege!

Lege: Ilona Outi Marjatta Sipilä Skrevet

Ilona synes jeg er utrolig dyktig i jobben sin, når man er "ferdig med problemet" man kom til legen for, så spør hun enda om det er noe annet som man vil ta opp/som man muligens trenger hjelp med.

Trygghetsskapende lege anbefales

Lege: Georges Joseph Nasr Skrevet

En informerende lege ang. pasientens rettigheter i forhold til NAV, trygghets skapende, gir tilstrekkelig tid til pasienten, kartleggende ang. familiens arvelige sykdommer, meget bra oppfølging av pasienten, stor forståelse for familie livskriser som kan gi helsemessig belastning, lyttende og handlingskraftig lege,

Anbefalt fastlege :)

Lege: Ilona Outi Marjatta Sipilä Skrevet

Har hatt ho helt siden jeg ble født, og jeg er storfornøyd, ho har hjulpet meg gjennom mye, og mer skal det bli, for jeg stoler på hennes meninger og ho har alltid tatt seg tid til å lytte til meg. Flink og tålmodig lege! :)

Dyktig lege

Lege: Ilona Outi Marjatta Sipilä Skrevet

Har hatt henne som fastlege en stund nå og er kjempefornøyd. Det er veldig enkelt å prate med henne, fordi hun lytter og er forståelsesfull, i tillegg er hun ivrig etter å hjelpe pasienten. Hun har i hvert fall gjort underverker for meg. Så takk for det. Måtte dessverre bytte lege pga flytting og syns det var veldig trist, siden jeg likte henne veldig godt.