Legene på St.Hanshaugen AS

Pilestredet Park 11 A 0176 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legene på St.Hanshaugen AS

Veldig bra fastlege

Lege: Behaylu Yitbarek Muluneh Skrevet

Fastlege Behaylu er trygg, har bredd erfaring, lytter til pasienten, svarer raskt på alle henvendelser. Anbefales på det sterkeste.

Competent and Friendly

Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel Skrevet

She always has been spot on, on treatments and recommendations. Whole family goes to her and we trust her opinion 100%. Always helpful.
She is fast in answering e-konsultation.
Biggest recommendations!

en virkelig god lege

Lege: Umer Ahmed Sheikh Skrevet

Jeg har hatt ham som min fastlege en stund nå, og så langt har hver behandling vært profesjonell og alltid vellykket. Han tar den nødvendige tid og ro og jeg føler at jeg er i gode hender som pasient. 5 velfortjente stjerner.

10/10 verdens beste lege

Lege: Behaylu Yitbarek Muluneh Skrevet

Kommer ikke på en eneste ting å utsette på denne fyren! Så utrolig kunnskapsrik, empatisk og snill. Behaylu møter deg alltid med godt humør og engasjement. Datteren min har også brukt hun siden hun ble født, og han er så flink med barn (og flink med stressa førstegangsmødre😅)

Rett og slett en skikkelig trivelig fyr med et behagelig vesen.

Vil også legge til at han fjernet spiralen uten at jeg kjente NOENTING, og jeg hadde gruet meg i ukesvis.

Har egentlig flyttet milevis bort, men nekter å bytte fastlege😂

Funker for meg

Lege: Umer Ahmed Sheikh Skrevet

Jeg har bodd ulike steder i kongeriket og som følge av det hatt ulike fastleger de siste 15 årene. Sheikh innfrir alle forventninger jeg har til en fastlege. Han er god i dialogen, er stort sett alltid i godt humør, bruker ekstra tid når situasjonen tilsier det, alltid effektiv og møtene er hyggelige og produktive. Av og til er det litt ventetid via ekonsultasjon men jeg løser det ved å unngå og sende hastesaker via helsenorge. Ingen er perfekte, heller ikke Sheikh, men bra nok til at det funker for meg.