Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene på St.Hanshaugen AS
Kjempeflink
Lege: Linda Siddiqi SkrevetLinda er nøye og smart:) hun tar seg tid til å forklare alt du lurer på og hun virker som hun bryr seg om det du er urolig for
Meget god fastlege
Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel SkrevetDen beste fastlegen jeg har hatt. Hun er omsorgsfull, tilgjengelig og kunnskapsrik. Føler meg ekstremt godt ivaretatt!
Dyktig lege
Lege: Umer Ahmed Sheikh SkrevetHar hatt dr.Sheik som fastlege i flere år nå, og har vært svært fornøyd. Opplever han som både hyggelig, imøtekommende, dyktig og ikke minst faglig oppdatert.
Han jobber ikke fulltid, så man kan ikke alltid få time samme/neste dag, men hvis det har hastet har jeg fått en time hos en av de andre legene på senteret.
Dessverre har han vikar frem til oktober 2021. Gleder meg til han er tilbake.
God og trygg fastlege
Lege: Linda Siddiqi SkrevetJeg har flyttet fra Oslo og har ikke Linda som fastlege lenger. Jeg har vært veldig glad for å ha henne som fastlege, og følte meg veldig godt ivaretatt på alle måter. Jeg kan anbefale henne varmt.
Fantastisk fastlege, men dårlig vikarlege
Lege: Umer Ahmed Sheikh SkrevetJeg har gått til Umer i flere år nå, og han er den beste fastlegen jeg noensinne har hatt. Dessverre så har han nå en langtidsvikar som jeg er langt mindre fornøyd med. Jeg måtte inn til vikaren her om dagen for henvisning for fertilitetsutredning. Etter å ha ventet over en halvtime på vikaren så ler vedkommende av meg etter at jeg ber om henvisning. Vedkommende ser ikke på meg, men mumler og stirrer heller inn i skjermen, og stiller ingen spørsmål. Jeg prøver å fortelle om oppfølging jeg nettopp har hatt på Ullevål, men kommenterer det ikke og stiller ingen spørsmål da heller. Etter å ha vært inne hos vikaren i 4 min avsluttes timen. I etterkant viser det seg at klinikken vedkommende har henvist meg til er helprivat og at henvisningen er mangelfull. Klinikken har heldigvis sagt at de skal hjelpe meg allikevel og henvise meg videre til rette sted dersom det er nødvendig.