Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene på St.Hanshaugen AS
Kjempefornøyd!
Lege: Velaug Aakre Kristoffersen SkrevetEt så fornøyd og takknemlig for å ha fått Velaug som ny fastlege! Føler meg virkelig trygg og ivaretatt. Hun er nøye og grundig, forklarer ting enkelt, er faglig dyktig og empatisk. Etter å ha hatt en helt ok fastlege i mange år var det som en ny verden å komme til Velaug.
Verdens beste fastlege
Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel SkrevetDr. De Mel er den beste fastlegen jeg har hatt og selv om jeg har flyttet til en annen bydel har jeg beholdt henne som legen min. Hun er omsorgsfull, tilgjengelig og kunnskapsrik. Føler meg ekstremt godt ivaretatt!
Tilsynelatende hyggelig
Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel SkrevetDr. de Mel fremstår som hyggelig og opptatt å høre på problemstillingen i starten. Når jeg har hatt enkle tilfeller når jeg har hatt behov for en medisin, funker det veldig bra. Men det er å forvente av en fastlege. Utover dette opplevde jeg lite forståelse for det sammensatte i kroppen, samt lite forståelse for det kognitive og hva stress kan påføre kroppen over lang tid. Hun ville ha meg direkte ut i arbeid med en gang jeg viste noe tegn til forbedring. Det er bra, men sannsynligheten for å sykemeldes senere er betraktelig større. Det større bildet av pasienten forsvinner dessverre.
Jeg er nervøs for hver konsultasjon, for jeg vet aldri hvordan hun vil ta det jeg skal si.
Jeg forstår avgjørelsene hennes til en viss grad, hvor hun begrunner unødvendige tester fordi de koster mye for samfunnet - det er bra! Men da må man forklare symptomene. Hun er opptatt av at fysisk aktivitet hjelper, men det er ikke alltid den eneste medisinen.
Veldig fornøyd
Lege: Linda Siddiqi SkrevetJeg har nettopp byttet fastlege til Linda, og bestilte en time for å ta celleprøve. Jeg opplevde å få god forståelse for å være nervøs, fikk god forklaring på hva som skulle skje under undersøkelsen, og god betryggelse. Jeg hadde altså eg god opplevelse på en undersøkelse som jeg hadde gruet meg til. Følte hun lyttet bra til meg og var interessert.
Fornuftig
Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel SkrevetHar vært pas i 10 år, men kun vært der 1 gang tidligere. Er 70 år, men følte hun ikke syntes det var noen alder for en frisk pas. Hun var "to the point", lyttende og imøtekommende. Hun foreslo IKKE influensavaksine, noe jeg ga henne kredd for. Hun repliserte at siden jeg ikke hadde vært der på 10 år, anså hun ikke vaksine som nødvendig. Hurra- hun følger der Helsepersonelloven ved ikke å påføre pasient eller samfunn unødige utgifter. Bra dr. Mel!