Legene på St.Hanshaugen AS

Pilestredet Park 11 A 0176 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Legene på St.Hanshaugen AS

Dyktig, lyttende og trygg

Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel Skrevet

Sheranti er lyttende, effektiv og trygg i møtet med meg som pasient. Hele min familie bruker henne som fastlege, og vi er store som små veldig fornøyde med hennes innsats over 10 år.

Ingen god samtalepartner

Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel Skrevet

snakker fort. litt ovenfra-ned-holdning. ikke særlig til å lytte.

Håpløse sekretærer. Bytter lege.

Avfeiende og hoven

Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel Skrevet

Har brukt denne legen i mange år, og hun kan til tider være super. Synes derimot hun har blitt verre og verre med årene, og kvier meg for å gå til henne om det skulle være noe. Opplever at hun svært ofte avfeier at det kan være noe galt, og motvilje mot å ta prøver og sende henvisninger til spesialister.

Særlig under svangerskapet opplevde jeg en dårlig holdning, og at hun ikke tok meg på alvor. Bare fordi hun kunne jobbe gjennom sine svangerskap, betyr ikke det at det er forsvarlig for andre. De som tar blodprøver og bemanner resepsjonen er dessuten HORRIBLE.

Svært vanskelig å få time og å komme gjennom på telefon.

Følte ikke jeg fikk den hjelpen jeg trengte

Lege: Linda Siddiqi Skrevet

Jeg opplevde at man ofte fikk en sekretær når man bestilte time da hun ikke var på jobb, og at alltid måtte vente en time på venteværelset før det var min tur. Jeg følte heller ikke at jeg fikk den kontakten med legen som jeg hadde behov for. Hun er dyktig og kan mye, men jeg følte ikke at jeg ble tatt på alvor med det jeg kom dit for, og at jeg hadde en negativ følelse når jeg gikk derfra.

En flink fastlege

Lege: Linda Siddiqi Skrevet

Hun har vært min fastlege i 5 år, og jeg er bare fornøyd med henne. Hun virker dyktig og erfaren. Kan anbefale henne som fastlege. St.hanshaugen legesenter som legesenter er ikke alltid like bra, i forhold til kundeservice og lokaler.