Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene på St.Hanshaugen AS
Meget spesiell lege.
Lege: Umer Ahmed Sheikh SkrevetHar dessverre ikke mye godt og si om denne legen. Mest spesielle jeg noen gang har brukt. Blir ikke respekter og du har ingenting du skulle ha sagt.
Jeg måtte rett og slett bytte nå i høst, jeg orket ikke mer. Legen jeg har nå er helt super. Som natt og dag.
Hyggelig og flink
Lege: Behaylu Yitbarek Muluneh SkrevetHan er hyggelig, hjelpsom og flink. Han svarer på alle spørsmål og tar det du sier på alvor. Jeg er glad for å ha valgt ham
Et ekte medmenneske!
Lege: Velaug Aakre Kristoffersen SkrevetEtter Dr. Dolva gikk i pensjon, var jeg så heldig at jeg havnet i Dr. Velaug sin omsorg.
Hun er på sak samtidig som du føler deg sett og hørt som medmenneske. Det er ingen selvfølge i det offentlige systemet, uavhengig av hvilken etat. Man er prisgitt å treffe noen som tar en seriøst, uten stigmatiserende undertone
Jeg føler meg alltid ivaretatt på beste måte og det å skulle bestille legetime er ikke lenger noe man gruer for.
Takk for hjelp så langt, Dr. V
Anbefaler
Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel SkrevetSheranti er veldig forståelsesfull og dyktig lege. Må si den beste fastlegen jeg noen gang har hatt.
Topp lege
Lege: Behaylu Yitbarek Muluneh SkrevetKul type og lett å like. Flink, så langt jeg har forutsetning til og vurdere. Behagelig og snakke med.