Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene på St.Hanshaugen AS
Et ekte medmenneske!
Lege: Velaug Aakre Kristoffersen SkrevetEtter Dr. Dolva gikk i pensjon, var jeg så heldig at jeg havnet i Dr. Velaug sin omsorg.
Hun er på sak samtidig som du føler deg sett og hørt som medmenneske. Det er ingen selvfølge i det offentlige systemet, uavhengig av hvilken etat. Man er prisgitt å treffe noen som tar en seriøst, uten stigmatiserende undertone
Jeg føler meg alltid ivaretatt på beste måte og det å skulle bestille legetime er ikke lenger noe man gruer for.
Takk for hjelp så langt, Dr. V
Anbefaler
Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel SkrevetSheranti er veldig forståelsesfull og dyktig lege. Må si den beste fastlegen jeg noen gang har hatt.
Topp lege
Lege: Behaylu Yitbarek Muluneh SkrevetKul type og lett å like. Flink, så langt jeg har forutsetning til og vurdere. Behagelig og snakke med.
Fantastisk!
Lege: Velaug Aakre Kristoffersen SkrevetVelaug tok meg inn til konsultasjon selv før jeg fikk henne som fastlege, for å kunne gi meg en henvisning jeg trengte sårt men fikk ikke t.o.m. etter tre forsøk hos egen fastlege. Hun er ærlig, omsorgsfull, og jeg føler meg i svært trygge hender. Er veldig takknemlig. Måtte vente i 1,5 år for å få henne som fastlege men kunne ikke vært mer fornøyd!
Forskningsbasert og forståelsesfull
Lege: Sheranti Michelle Bernadette de Mel SkrevetSheranti er konkret, effektiv og forståelsesfull. Hun har ikke mye tid, men utnytter tiden godt. Også dyktig til gynekologiske undersøkelser.