City Nord Tannhelse

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer400 01 058400 01 0 ...
City Nord Stormyra 8008 Bodø
City Nord Tannhelse holder til i Bodø

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av City Nord Tannhelse

Veldig flink tannlege

Tannlege: Jenny Salomonsen Skrevet
Pris

Skikkelig flink tannlege. Man føler seg ivaretatt, trygg og komfortabel. Har hatt tannlege skrekk i alle år, og hun tar hensyn til det og forklarer alt.
Veldig fornøyd med besøket og blir nokk å dra tilbake vis det trengs.
10/10 👍

Fantastisk tannlege🙏🏻

Tannlege: Tiril Colberg Evensen Skrevet
Pris

Tiril anbefales på det varmeste til alle.
Har selv tannlegeskrekk og gruer meg alltid til å dra, men når jeg kommer i stolen føler jeg meg 100% trygg hos henne. Hun viser god omsorg, tar hensyn til ditt behov og forteller alltid underveis hva som skal gjøres. Hun tar seg god tid, og er nøye i jobben som utføres.
Lett å prate med, alltid smilende og ser deg som pasient. 🫶🏻

Helt optimalt!

Tannlege: Mari Katrine Hammervold Skrevet
Pris

Har i lengre tid hatt vondt i tenner kombinert med litt vegring for å gå til tannlege. Har nå vert hos Tiril, Jenny og Mari. Jeg antar resten av dem er like fantastisk! Jeg har boret, fjernet røtter, trukket - Selvsagt helt smertefritt, hver gang. Men de er så utrolig flinke med folk, 10/10!

Snakke om en fantastisk første time hos ny tannlege 👍

Tannlege: Jenny Salomonsen Skrevet
Pris

Det er bare helt innaførr å føle seg velkommen og ivaretatt fra første stund når man kommer til første time hos ny tannlege 😁 Rolig, behagelig og gir meg gode muligheter for å snakke uten å ha munnen full av instrumenter. Flott første opplevelse og håper dette varer i mange år fremover 👍

Eksepsjonell flink tannlege

Tannlege: Silje Therese Sandnes Skrevet
Pris

Gir info slik at mannen i gata forstår. Veldig flink i jobben sin, hjelpssom og eksepsjonell flink tannlege