Grønamyra Legekontor

Grønamyrvegen 2 5353 Straume

Siste vurderinger av behandlere ved Grønamyra Legekontor

Kunnskapsrik og trygg fastlege

Lege: Lise Valen Hume Simpson Skrevet

Lise er trygg, empatisk og kunnskapsrik og tar seg tid til pasientene sine. Hun er også flink med barn, og svarer fort på dialogmeldinger eller e konsultasjoner om det skulle være noe. Vi er veldig glad for at jeg og barna har fått henne som fastlege!

En utmerket fastlege som ser mennesket

Lege: Elias Molvær El Hamoumi Skrevet

Jeg har kun gode ord å si om Dr. El Hamoumi. En svært dyktig lege, men ikke minst en flott person å møte i sårbare og usikre tider. Han tar seg god tid, lytter og møter deg som et helt vanlig individ. Hans kunnskap oppleves grenseløs og det til tross for hans unge alder. Mine venner og bekjente har alle fått mine varmeste anbefalinger og alle er blitt oppfordret til å gi han en sjanse, - nå er det dessverre ventetid på listen hans, noe som er fullt forståelig. 10/10 fastlege!!!

Bare fantastisk

Lege: Elias Molvær El Hamoumi Skrevet

A professional, sharp doctor dedicated to his patients. Caring and empathetic. He resolved all my historical problems and was an avant listener.

Verdens fineste fastlege

Lege: Lise Valen Hume Simpson Skrevet

Å få Lise som fastlege er som å ha vunnet i Lotto. Hun er kunnskapsrik, tar seg alltid tid, svarer på e-dialog sent og tidlig. Sender alltid svar, og ringer om det er noe. Man føler seg tatt på alvor. Setter opp dobbelttimer, og tar seg tid til å følge opp pasienter som trenger det, ikke bare ting som dukker opp der og da. Alle skulle hatt en lege som Lise!

Trygghet

Lege: Lise Valen Hume Simpson Skrevet

Jeg er en ung mann i 30årene som sliter med min private del. Jeg har oppsøkt "Lege Lise Hume Simpson" hun hjalp meg veldig... Jeg har ikke noen smerter der etter jeg besøkte hun.😉
😉
Skal definitivt besøkes igjen ved ubehag.