Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Blandeverket Legesenter
Arrogant og motbydelige
Lege: Oddvin Asbjørnsen SkrevetEn mer arrogant lege skal du lete lenge etter. Har tydeligvis alt for mye og gjøre med sine 5 jobber i følge han selv, at han ikke klarer å se svar på prøver før ett halv år etter han har mottatt dem, og når han blir konfrontert med dette får vi beskjed om å bytte fastlege.
Dette etter jeg gjentatte ganger har spurt om han har fått svar på prøvene og fått svaret nei. Til slutt ringte jeg selv for å så svaret å fikk da beskjed om de hadde sendt motsvar til han 6 mnd tidligere..
Ble ikke tatt på alvor
Lege: Trygve Steinnes SkrevetJeg følte ikke at jeg ble tatt på alvor eller trodd i det hele tatt. Jeg forklarer de alvorlige symptomene jeg opplever som svekker meg i min hverdag, men jeg var "for ung" til å være syk, i følge han. Veldig skuffet og oppgitt etter timen.
Hyggelig og faglig dyktig
Lege: Oddvin Asbjørnsen SkrevetAsbjørnsen er dyktig, tar seg tid til å lytte og har et glimt i øyet. Er mer opptatt av hva som får deg frisk enn å sykemelde, men ikke noe problem med sykemelding dersom det er det riktige i situasjonen. Forklarer godt og byr på seg selv. Topp lege!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Trygve Steinnes SkrevetLett tilgjengelig for spørsmål, kunnskapsrik og lydhør.
Ringer tilbake for å forklare prøvesvar og/eller andre spørsmål jeg har formidlet.
Ikke fornøyd
Lege: Oddvin Asbjørnsen SkrevetOpplever han som arrogant og nedlatende. Har god tid til deg og kan mye fagstoff, men ikke god å ha med å gjøre når det gjelder psykisk helse.