Logo for Maura Legesenter AS

Maura Legesenter AS

Logo for Maura Legesenter AS

Om

Velkommen til Maura Legesenter, et hyggelig legekontor midt i Nannestad. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen allmennmedisin, og vårt erfarne team av fire dyktige fastleger og tre imøtekommende helsesekretærer er klare til å hjelpe deg. Hos oss er god kommunikasjon en viktig del av pasientomsorgen, og vi legger stor vekt på å møte hver enkelt pasient med omsorg og forståelse.

Siste vurderinger av behandlere ved Maura Legesenter AS

En god lege som bryr seg

Lege: Seyed Ebrahim Alavi Skrevet

Snill, dyktig og handlekraftig. Han lytter, og faktisk ser på deg, han sitter ikke bare og stirrer på skjermen som så mange andre gjør. Man føler at han genuint bryr seg om deg og vil hjelpe, og han følger det opp med å ha tid til en ordentlig samtale for å komme til bunns i ting.

Han tok tak i problemer min forrige fastlege avskrev som mistrivsel på jobb og ba meg si opp jobben - som om det skulle hjelpe på kronisk sykdom. Hos Alavi derimot fikk jeg teste medisiner, før jeg senere ble henvist til nevrolog. Noe min forrige fastlege nektet å gjøre enda det er mye av den aktuelle sykdommen i familien min.

Jeg har senere flyttet til en annen kant av landet, men skulle ønske jeg fortsatt hadde Alavi som fastlege, for det er ikke mange som ham.

Har også bare godt å si om helsesekretærene der, de er alltid blide og hjelpsomme, de svarer raskt og de kan jobben sin.

Det er et travelt legesenter, men jeg opplevde aldri å måtte vente særlig lenge for å få time. Kommer an på hastegraden.

Great doctor

Lege: Ole Marius Gaasø Skrevet

I was blessed enough to be a patient of dr. Marius while living in Maura and I don't have enough words to describe how great he has been. I was a patient while being pregnant and he took the best care of me throughout it.
He made himself available anytime to answer to questions and put my mind at ease.
He was always very understanding and emphatic.
A great doctor overall!

Veldig imøtekommende og blid

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Er så uenndelig taknemlig for jeg hadde en lege som både gav meg kyndig hjelp men ikke minst trodde på meg og ikke måtte slåss for å få det jeg trengte .På det tidspunktet jeg hadde denne legen var jeg svært dårlig ,og da orker man ikke kjempe for alt , Det slapp jeg heldigvis. Det eneste jeg anbefaler alle leger er å få mere kunnskap om ,er nakkeskadde og senskader , Jeg fant selv KA klinikken Funskjonell nevrologi hjalp meg tilslutt. Håper Dr Irfan S forsetter i sitt yrke lenge

Kunnskap og omsorg

Lege: Ole Marius Gaasø Skrevet

Jeg fikk Ole Marius som fastlege for et år siden. Han har lyttet og forstått mer enn sine forgjengere. Føler meg trygg og sett etter legetimen. Skulle ønske han visste hvor bra han har vært for meg dette året.

Skikkelig overrasket! Bare positivt!

Lege: Ole Marius Gaasø Skrevet

Kom på min første time hos han, skikkelig nervøs etter alle negative opplevelser i helsevesenet tidligere. Ingenting å bekymre seg over her. Kom inn med overvektsproblematikk og han så meg i øynene, lyttet, forklarte godt og ga tydelige trygge svar. Følte meg iveretatt hvert sekund. Han svarer raskt på Helsenorge og jeg gruer meg ikke lenger til legetimer :-) Fantastisk