Logo for Maura Legesenter AS

Maura Legesenter AS

Logo for Maura Legesenter AS

Om

Velkommen til Maura Legesenter, et hyggelig legekontor midt i Nannestad. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen allmennmedisin, og vårt erfarne team av fire dyktige fastleger og tre imøtekommende helsesekretærer er klare til å hjelpe deg. Hos oss er god kommunikasjon en viktig del av pasientomsorgen, og vi legger stor vekt på å møte hver enkelt pasient med omsorg og forståelse.

Siste vurderinger av behandlere ved Maura Legesenter AS

Flink og imøtekommande lege

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Ifran gjer ein god jobb på eit travelt legekontor: Han er alltid blid og imøtekommande, og syner forståing for det som vert tatt opp.

Hyggelig og profesjonell fastlege

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Han møter deg med smil, lytter og vil virkelig hjelpe. Jeg føler meg trygt, gehørt og profesjonelt behandlet. Den beste fastlegen jeg har hatt i Norge så langt!

Varm, vennlig, trygg og tillit

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Irfan overtok meg som pasient da min lege Vivelid sluttet. Dvs, først fikk jeg en surrete vikarlege som aldri var til stede. Men han ga seg heldigvis fort. Irfan gir meg den tryggheten jeg trenger til å tøre å be om hjelp og prate om mine diagnoser. Han er kjapp med å sende rekvisisjon til Ct, Mr, Nav osv. Han smiler alltid og viser deg at han slapper av og konsentrerer seg om deg som pasient. Selv om du bruker lang tid. Ett varmt og godt menneske og en kunnskapsrik lege. Anbefales virkelig! Og jentene på kontoret er alltid søte og hyggelig, enda deres tilværelse ikke alltid er lett pga andre leger ved samme kontor. De er overarbeidet og får urettmessig skyld og kjeft fordi det er mye surr med vikarleger ved dette kontoret. De fortjener ros og ikke ris. Jeg håper legene ved kontoret der vet å sette pris på dem! Så alt i alt...... Irfan er en topp lege, og sekretærene er kjempeflinke! ☺ ☺

Umulig å få time

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Flyttet til Bergen, og byttet til denne legen og legekontoret. Dessverre er service og tilgjengeligheten til legekontoret helt på bånn.

Jeg forsøker noen dager etter at legebyttet er gyldig å bestille time via sms. Får svar -2 dager- senere om at de ikke finner meg i systemet, og ber meg ringe.

Forsøker å ringe, men etter å ha ventet i over 10 minutter gir jeg opp. Ringer igjen en halvtime senere, samme igjen. Ringer opp igjen litt senere, og får svar etter litt under 10 minutter denne gangen. De har ikke oppdatert pasientlisten enda får jeg vite. De ber meg printe ut bekreftelsen på byttet fra "MinFastlege", og levere til dem på legekontoret før jeg får bestille time. Er det mulig?

Jeg venter heller en uke, slik at de har hatt tid til å oppdatere pasientlistene sine, og bestiller time på sms igjen. Samme svar som sist - ring oss. Forsøker å ringe igjen, ingen svar etter nærmere 15 minutter.

Bytter heller til et annet legekontor. Det kan godt hende Dr. Shakoori er veldig dyktig, men det har ingen nytte med et slikt legekontor.

Den mest imøtekommende legen jeg har møtt

Lege: Irfan Sharif Shakoori Skrevet

Irfan er en dyktig lege med god hukommelse. Han er flink til å lytte og forklare. Han får meg alltid til å smile og er alltid hyggelig å prate med, selv på de tyngste dager. Anbefaler Irfan på det varmeste