Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Medicalis legesenter
Positiv
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetSkulle ønske at legen hadde meir tid til pasienten og høre bedre på pasienten. Han har mange gode løysinger og kan bli utrolig hjelpsom (lett å se at han har stor kunnskap og kompetanse som lege), samtidig føler at noke leger press på han for at han ikkje gjer jobben sin bra nok. Opplevde flere ganger mangel på henvisning til sykehus eller andre relaterte prøver eller svar fra prøver, det er meget dårlig og får meg til å føle at eg må bytte fastlegen for å få bedre og fortere helse hjelp.
Uforsvarlig helsehjelp
Lege: Thor Olav Bjørhovde Temtemoen SkrevetFørste gangen jeg var hos han glemte de å sende inn blodprøven jeg tok. Andre gangen glemte han å sende inn henvisning. For øvrig lange ventetider.
Dårlig
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetPrøver å få pasienten ut så fort som mulig. I tillegg veldig lang ventetid. Burde begynne å høre litt på pasienten isteden for å sende dem ut med en gang for å tjene penger.
Snill og kunnskapsrik, men rask og litt kort
Lege: Svein Reidar Wiig SkrevetSvein Reidar hjalp meg gjennom en vanskelig tid, og jeg er veldig takknemmelig. Hadde allerede satt meg på venteliste før jeg egentlig hadde snakket med han så mye (ønsket en kvinnelig lege), men er ikke sikkert jeg hadde byttet om jeg hadde gitt han en sjangs tidligere.
Jeg tror ikke han passer til hvem som helst, men når man først blir litt kjent er han kjempeflink. Han er litt rask/kort og noen beskriver han som arrogant, og jeg tror ikke det er helt feil. Men når man virkelig trenger å bli sett så blir man sett. Jeg tror også han sitter inne med ekstremt mye kunnskap.
Ikke bra
Lege: Dawid Maciej Zamojcin SkrevetJeg er veldig skuffet. Han hører ikke på hva pasienten har til å si, han dømmer bare! Det var første gang jeg opplevde slik behandling. Kjempe dårlig kommunikasjon mellom pasient-lege!
En deprimert person bør aldri gå til ham.