Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsnes Legesenter
Fantastisk dyktig, pålitelig og hyggelig!
Lege: Laila Høiås Herlyng SkrevetLaila er etter min mening den dyktigste legen jeg noensinne har vært i kontakt med!
Hun er kunnskapsrik og målrettet. Alltid blid og hyggelig med pasienten i fokus! Hun har en genuin forståelse og hun ser om deg som person.
Veldig bra lege
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetAldri noe tull her, han tar ting på alvor og det er aldri for mye frem og tilbake man finner en løsning sammen.
Effektiv og pålitelig, samt har oppfatningen at han stoler veldig på pasientene sine - som er veldig bra.
Det eneste å utsette er tilgjengelighet, han kan være noe bortreist.
Når det gjelder legekontoret generelt så tar det for lang tid før man får time. Har opplevd opptil 1,5-2mnd'er frem i tid. I tillegg er det særdeles vanskelig å komme igjennom på telefon til resepsjonen.
Fantastisk lege
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetImøtekommende lege som tar deg på alvor men på en mild og varm medmenneskelig måte. Han skriver ikke ut medisiner i hytt og pine men har en genuin interesse for å finne ut hva som feiler deg og hvordan du kan bli bedre (evt med medisiner).
Føler alltid at han har tid og er tilgjengelig og imøtekommende.
Finnes ikke godord nok om han.
Verdens beste
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetFantastisk fyr, hører på det du sier, henviser vidre uten å skal leke verdensmester selv, tar pasienten på alvor og har en fantastisk evne til å få fram et smil når ting er vanskelige.
Minuset er sure damer i resepsjonen, og lang ventetid for å få betalt etter timen.
Beste fastlegen.
Lege: Pojan Dehnavi SkrevetHan tar meg og mine problemer seriøst og lytter til det jeg sier. Forståelsesfull og vennlig.