Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsnes Legesenter
Ser hele personen - ikke bare somatikk-biten
Lege: Ingeborg Schjelderup-Høye SkrevetSender du en pasient hit, vet du at den blir ivaretatt, både faglig og som menneske. Samt fulgt opp over tid.
Her er skriv en resept på ett eller annet - neste, takk! Totalt fraværende, og det er meget betryggende.
Det ligger faglige fornuftige avgjørelser bak behandling og oppfølging.
Er også god på å legge til rette for ett tverrfaglig tilbud rundt pasienter som har behov for det.
Virker flink og engasjert!
Lege: Ingeborg Schjelderup-Høye SkrevetDe få gangene jeg har vært hos dr. Schjelderup-Høye har hun vært hyggelig, oppriktig engasjert, effektiv uten å stresse og hun gir inntrykk av å være faglig sterk.
Jeg har fått time samme dag eller innen 48 timer, og det har vært kort eller ingen ventetid før konsultasjon.
Den beste legen jeg har hatt!
Lege: Laila Høiås Herlyng SkrevetLaila er en helt fantastisk lege! Hatt andre leger, men kan ikke sammenlignes med henne. Føler meg så utrolig ivaretatt av henne. Kunne ikke vært mer fornøyd! Anbefaler henne på det sterkeste. Utrolig dyktig!
Ikke å anbefale
Lege: Ingeborg Schjelderup-Høye SkrevetHører ikke hva pasienten sier og tror hun kjenner "kroppen" til pasienten bedre enn pasienten selv.
Vil bli en fare hvis hun ikke forandrer seg....
Ikke bra
Lege: Ingeborg Schjelderup-Høye SkrevetLytter ikke til pasientens sykdoms bilde, men danner sitt eget.
En arrogant holdning til pasient.
Lite faglig og meget usikker.
Gjør veldig lite, raskt inn og raskt ut igjen.