Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsnes Legesenter
Finnes ikkje en bedre Lege 🌹🌹
Lege: Mimoza Bytyqi SkrevetDetta er ei dame som er flink å lytte,og er virkelegen trygg på de ho gjør 😊Rett og slett helt fantastisk😊😊Er så glad for at eg bytta til akkurat ho...
Oppriktig interessert i pasientene
Lege: Mimoza Bytyqi SkrevetSnakker direkte til meg som pasient. Bruker god tid på å forklare, undersøker grundig og lytter til hva jeg sier.
Rolig og dyktig
Lege: Ingeborg Schjelderup-Høye SkrevetEn lege med få ord, men flink til å lytte, og jeg har opplevd at hun søker på interne sider for leger på nettet når hun har vært usikker på ting. Føler meg godt ivaretatt. Skjønner at noen kan oppleve henne som arrogant (ref. en annen "anmeldelse" her), men hun er ikke det, hun er bare en rolig type. Kan være det også går på erfaring, men det vil hun få etterhvert. Virker som hun skjønner når hun kan "presse" pasienten (det finnes jo de som tror de er alvorlig syke når de har en kvise på tåa), og når det er alvor, og hun evt må henvise videre til spesialister. Hun er også en type man må spørre for å få utfyllende svar - hun utbroderer ikke så mye av seg selv, så her er det bare å spørre om det man lurer på. :) (har vært pasient hos henne i mange år)
Trygg, empatisk, og pliktoppfyllande
Lege: Mimoza Bytyqi SkrevetMimoza er heilt topp- kunnskapsrik, tek deg på alvor, følgjer opp problemstillingar, og ikkje minst ei hyggeleg dame. Kort sagt; bedre fastlege kan ein ikkje få!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Mimoza Bytyqi SkrevetVeldig hyggelig og imøtekommende. Forklarer godt og god til å lytte. Forholder seg direkte til meg og fokuserer lite på pc under konsultasjon. Flink til å følge opp. Svarer raskt når jeg tar kontakt på telefon. Sender raskt svar på prøver.
Håper virkelig Mimoza blir lenge i Høyanger.