Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsnes Legesenter
Punktlig og lyttende
Lege: Ingeborg Schjelderup-Høye SkrevetIngeborg er en effektiv og punktlig lege, kommer alltid inn til time til avtalt tid. Hun lytter og er løsningsorientert. Ved første svangerskapskontroll glemte hun å informere om en del ting, noe som tyder på at hun kanskje ikke har mye erfaring med gravide, men jeg følte meg allikevel godt ivaretatt. Hun utfører ultralyd, noe som ga en ekstra trygghet i begynnelsen av min graviditet.
Misfornøyd
Lege: Ingeborg Schjelderup-Høye SkrevetArrogant, ufin, stresser gjennom timen, empati løs, lytter ikke å skaper sitt eget bilde av situasjonen.
Beste legen jeg har hatt
Lege: Laila Høiås Herlyng SkrevetLaila er veldig dyktig, kunnskapsrik og imøtekommende. Tar deg alltid på alvor og bryr seg. Hun er ikke stresset uansett hvor mange som sitter å venter og har like god tid til deg som pasient. Kommer aldri til å bytte lege så lenge hun er fastlege og håper å få beholde henne i mange år fremover.
Verdens beste fastlege!
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetHaidari er en super lege. Forklarer,sjekker og gir tilbakemelding kjapt og greit. Er på tilbudssiden at en bør ta en "eu" kontroll hos han årlig selv om en ikke bruker å være syk. Skriver ikke ut piller over en lav sko,føler han er virkelig seriøs;)
Takk Haidari for gode råd,du er flink!;)
Damene i resepsjonen er aldri grettn,kommer greit gjennom på telefon. De forstår hva en mener og gir meg en time når jeg trenger det.
Betalingsterminalen på venterommet er genial!!!
Får kjapp tilbakemelding via appen Helserespons.
Beste fastlegen
Lege: Pojan Dehnavi SkrevetFaglig.... meget dyktig. God lytter samt flink til å informere.
Fastlegen er en meget viktig brikke i de flestes liv.
Tilgjengelig...enkelt å få kontakt.
Toveis kommunikasjon....har tillit.