Åsnes Legesenter

Rådhusgata 6 2270 Flisa

Siste vurderinger av behandlere ved Åsnes Legesenter

Trygg og imøtekommemde

Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari Skrevet

Føler meg hørt av han og opplever han forståelsesfull. Han avfeier ikke ting, tar prøver og sjekker opp.

Forståelsesfull og dyktig

Lege: Mohammed Hamad Mukhtar Skrevet

For en gangs skyld har jeg en lege som jeg føler tar meg på alvor og som jeg opplever at vil hjelpe meg.
Han følger meg godt opp, og ikke minst henviser meg videre dit jeg vil.

Det er noe ventetid på både å få time og når man sitter på venterommet, men jeg har aldri opplevd en lege som ikke har noe ventetid eller er på tiden, så det er kanskje ikke så mye å trekke for.

Ikke minst er de andre sykepleierne som jobber der utrolig hyggelige og dyktige!

Super !

Lege: David Bo Jensen Skrevet

Endelig har jeg fått en lege som lytter, svarer, forklarer og gir råd, og som har god tid. Sans for humor har han og :)

Totalt uinteressert

Lege: Mohammed Hamad Mukhtar Skrevet

Han ønsker ikke å være til stede under timen. Ser ned på deg uavhengig av hvilken grunn du er der for. Styr unna. Han burde ikke jobbe med mennesker.

Imøtekommende og hjelpsom

Lege: David Bo Jensen Skrevet

En imøtekommende lege som lytter og ser pasienten. Han er åpen for å diskutere fram beste løsning. Han tar seg tid til å forklare og spør alltid om pasienten er fornøyd, om han kunne gjort noe annerledes eller om det er noe annet en trenger hjelp med. Svarer raskt på Helsenorge og får raskt time dersom det trengs. Svært fornøyd!