Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsnes Legesenter
Den beste legen i Mo i Rana :)
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetEr en lege som stiller opp for deg uansett hva det måtte være. Storfornøyd med han. Angrer på at jeg skiftet lege.
Ønsker så meget gjerne å komme tilbake til denne legen, snarest om det går. Dette og for at han kjenner til min historikk.
Fantastisk lege og medmenneske
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetBeste legen man kan ha. Dyktig, trivelig, tar seg alltid tid til en prat. Han bryr seg virkelig om pasientene sine.
Den beste legen jeg noengang har hatt.
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetSympatisk, forståelsesfull og imøtekommende.
Er veldig nøye og setter personens helse og hverdag i fokus.
Fantastisk dyktig, pålitelig og hyggelig!
Lege: Laila Høiås Herlyng SkrevetLaila er etter min mening den dyktigste legen jeg noensinne har vært i kontakt med!
Hun er kunnskapsrik og målrettet. Alltid blid og hyggelig med pasienten i fokus! Hun har en genuin forståelse og hun ser om deg som person.
Veldig bra lege
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetAldri noe tull her, han tar ting på alvor og det er aldri for mye frem og tilbake man finner en løsning sammen.
Effektiv og pålitelig, samt har oppfatningen at han stoler veldig på pasientene sine - som er veldig bra.
Det eneste å utsette er tilgjengelighet, han kan være noe bortreist.
Når det gjelder legekontoret generelt så tar det for lang tid før man får time. Har opplevd opptil 1,5-2mnd'er frem i tid. I tillegg er det særdeles vanskelig å komme igjennom på telefon til resepsjonen.