Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsnes Legesenter
En fantastisk mann!
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetHan fikser det meste, er sympatisk og ikke redd for å sende deg vidre til spesialister om han er i tvil. Han er effektiv, og den beste legen jeg har vært borti!
Det eneste minuset, er damene som sitter i resepsjonen. De tar ikke telefonen, de er frekke, motvillige for å gi deg time, og krever å få vite absolutt alt- og de har gjerne en løsning på problemet. Hadde det ikke vært for att Heydari er så effektiv og flink, hadde jeg byttet legekontor for mange år siden.
Hun er en skikkelig dyktig og trivelig lege
Lege: Laila Høiås Herlyng SkrevetJeg har gjennom årene flyttet litt og derfor hatt flere forskjellige fastleger, men nå har doktor Herlyng vært legen min i flere år, og jeg har aldri vært mer fornøyd. Doktor Herlyng er veldig dyktig, og hun er alltid hyggelig, og ikke minst tar hun seg alltid tid til å lytte. Selv på dager da venteværelset ved Åsnes legesenter er fullt og det er nødt til å være stressende å jobbe der, er det aldri stressende å være inne hos doktor Herlyng. Da jeg går derfra føler jeg alltid at jeg som pasient har blitt skikkelig godt ivaretatt. Etter flere år og mange legebesøk har jeg ingenting å utsette på henne.
Tar pasienten på alvor!
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetHar gått til mange leger opp gjennom årene, og for andre gang i mitt liv er jeg strålende fornøyd med valg av fastlege! Dyktig, lyttende, imøtekommende og innehar menneskekunnskaper mange andre leger ser ut til å mangle. En lege som faktisk kan tenke selv, og som ikke alltid "følger boka". Om han er det minste i tvil om dine plager og symptomer, blir du hurtig henvist til videre utredning. Har bare positive ting å si, og kan varmt anbefales til alle som måtte vurdere å bytte ut sin inkompetente og uhøflige fastlege!! :-)
Veldig fornøyd
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetEnkelt å snakke med, har løsninger på alt! Hyggelig og sympatisk fyr!
Hyggelig dame
Lege: Laila Høiås Herlyng SkrevetLaila er ei veldig hyggelig og hjelpsom dame. Ho tar dine problemer seriøst, og kommer med råd eller sender deg videre for vurderinger.
Den beste legen jeg hatt. Synd jeg måtte flytte fra henne.