Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsnes Legesenter
Gir trygghet
Lege: Mimoza Bytyqi SkrevetUtrolig dyktig dame, møter deg med åpne armer og viser at hun hører deg. Har hvert borti mange leger, og ingen har sett meg på samme måte som Mimoza
En lege som har tid til sin pasient
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetEn hyggelig lege som har tid til å høre på sin pasient og tar deg på alvor. Du føler han vil ditt beste, og han er en mann med humor. Anbefales. Den beste legen jeg har hatt hittil.
En verdig og flink kar
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetHan tar deg på alvor da du spør han kommer alltid med anbefalinger samme hva det er.
Har ikke hatt han så veldig lenge men PR dags dato er jeg glad jeg fikk han som lege.
Fortsett slik Heidari så får du brakka full av pasienter.
Du er en person som er der da det trengs
Rett og slett best.
Lege: Laila Høiås Herlyng SkrevetTar deg alltid på alvor og tar seg tiden som trengs. Føler meg trygg og sett hos henne. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten hjelpen hennes. Ofte forsinkelser på venterommet, men med jobben hun gjør er det verdt det. Har i tillegg opplevd å få svar på henvendelser sene kvelder og i helger, så absolutt tilgjengelig.
Superflink og medmenneskelig
Lege: Ayad Ainalla Nouralla Heidari SkrevetHeidari er så vennlig, imøtekommende og søt! Han tar meg på alvor, han er flink til å skryte og fortelle meg hva som er bra (svangerskapskontroller) og jeg er veldig glad jeg tilfeldigvis fikk han, og jeg kommer nok ikke til å bytte frivillig til noen andre. Han er en veldig søt og god person :-)