Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legene i Nygaardsgata AS
Bare positivt !
Lege: Karianne Lønn Sannrud SkrevetBedre fastlege kunne jeg umulig ha fått !
Alltid blid og hyggelig og lett å få kontakt med.
Kommer aldri til å skifte fastlege !
Sympatisk, kunnskapsrik og proaktiv
Lege: Karianne Lønn Sannrud SkrevetUtrolig hyggelig, sympatisk og ikke minst empatisk lege som er svært proaktiv, kunnskapsrik og oppdatert. Alltid en glede å komme til Karianne uansett hvor vanskelig situasjonen er. Anbefales på det varmeste.
Hyggelig og høflig
Lege: Muhammad Awais Skrevet“En høflig, snill og svært dyktig lege. Han tar seg tid til å lytte, er nøye med undersøkelser, og gir alltid gode råd. Jeg føler meg ivaretatt og trygg i hans omsorg. Anbefales på det sterkeste!”
Beste Legen jeg har hatt
Lege: Line Brekke SkrevetJeg tar av meg hatten, dette er den beste legen jeg noensinne har hatt. Jeg har en MEGET sjelden sykdom, og jeg blir tatt på alvor. Hun er genuint interessert i deg som pasient. Kan bli lang ventetid innimellom, for hun tar så godt vare på pasientene. Så jeg bruker ofte å sitte der over tiden når det er viktig, men da gjør det absolutt ikke noe å vente hvis noen andre trenger ekstra tid. Så man må påregne forsinkelser. Hun har alltid et godt smil, og ser på deg når vi snakker sammen, og ikke på pc skjermen. Lett å prate med. Hun er den beste fastlegen jeg har noensinne hatt og jeg var så heldig å få komme til henne.
Line B
Lege: Line Brekke SkrevetEn dyktig blid og fantastisk lege.
Hun tar vare på deg og er oppriktig inntresert i deg.
Man føler seg velkommen til henne.