Legene i Nygaardsgata AS

Nygaardsgaten 49 1607 Fredrikstad

Siste vurderinger av behandlere ved Legene i Nygaardsgata AS

Dyktig lege

Lege: Muhammad Awais Skrevet

Dette er den beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Han er genuint intressert i å hjelpe, og vil heller fikse problemene/sykdommene i stedet for å sykemelde. Jeg føler meg veldig trygg på denne legen. Min datter og har han som fastlege, og han er veldig flink med å snakke med og forklare for barn hva han skal gjøre. Denne legen er erfaren og meget dyktig.

Trygt

Lege: Karianne Lønn Sannrud Skrevet

Dette er et legekontor som trenger litt ekstra oppmerksomhet. Her er det masse positivt å kommentere på! Legekontoret kan enkelt kontaktes ved å ringe, men jeg anbefaler pasientsky da de er raske på å svare og har god oppfølging i appen! Dersom det haster, finner de tid til deg! Venterommet er stort, med god komfort og har en lun stemning som ikke føles for «lege-sterilt» ut. Det er alltid rent og ryddig! Fastlegen min Karianne Lønn Sannrud, skulle ingen vært foruten! Hun er både god på oppfølging og strekker seg langt for å finne løsninger, dette er et mulighets menneske med både humør og humor. Alle på kontoret fra sekretærene til laboratorie er gode på å se deg, både som pasient og som menneske. 10/10

Grundig, lyttende og dyktig

Lege: Hanne-Sofie Spenning Dahlback Skrevet

Har hatt Dahlback som lege i flere år, og kan ikke anbefale hun godt nok. Har kommet med store og små problemer - hun lytter, er alltid løsningsorientert og gir en løsning/evt henviser videre. Svarer også raskt på netthenvisninger. Oppfølging er super. En lege jeg kan anbefale på det sterkeste!

Bare positivt !

Lege: Karianne Lønn Sannrud Skrevet

Bedre fastlege kunne jeg umulig ha fått !
Alltid blid og hyggelig og lett å få kontakt med.
Kommer aldri til å skifte fastlege !

Sympatisk, kunnskapsrik og proaktiv

Lege: Karianne Lønn Sannrud Skrevet

Utrolig hyggelig, sympatisk og ikke minst empatisk lege som er svært proaktiv, kunnskapsrik og oppdatert. Alltid en glede å komme til Karianne uansett hvor vanskelig situasjonen er. Anbefales på det varmeste.