Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mosjøen Legesenter AS
Føles trygt og blir ivaretatt
Lege: Kaja Hansen Hunnålvatn SkrevetMeget fornøyd med både fastlege og legesenteret og ansatte. Blir tatt godt imot og blir hørt og får den hjelpen man kommer for
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Jan Roger Rasmussen SkrevetSvært dyktig lege med allsidig kunnskap og lang erfaring. Han tar seg tid til pasienter og følger opp, anbefales.
Lite empatisk lege.
Lege: Jan Roger Rasmussen SkrevetJeg opplever at han er for rask i sine konklusjoner.Liten vilje til å sende meg videre i systemet.Jeg har måttet kjempe for å henvisning til røngten.Det er heller ingen støtte i det at han har kommet med negative komentarer om mitt utseende, noe han begrunner med for liten fysisk aktivitet, noe som hos meg setter sine begrensninger pga store smerter i bevegelses aparatet
Veldig fornøyd
Lege: Kjell Sjøbrend SkrevetJeg får alltid god oppfølging. Han tar seg god tid til å lytte til mine problemer. Jeg kan ta opp mange ting på en konsultasjon. Han forklarer prøveresultater, skriver ut epikriser m.m. tar seg tid til å lytte og forklarer hvordan kroppen fungerer. Han tar problemer på alvor og henviser videre ved behov.
Trygg og hjelpsom
Lege: Kjell Nystuen SkrevetAlltid tatt meg seriøst og hjulpet meg med både fysiske og psykiske plager jeg har hatt. Tar seg alltid tiden og gjør det han kan for å hjelpe