Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bylegene Moss
Misfornøyd!
Lege: Michael Kjærnes Kristensen SkrevetIkke interessert i pasienten, tar seg ingen til å lytte, og- eller stiller spørsmål for å få hvite hva som er galt.
Beste legen
Lege: Irina Valasach Gåserud SkrevetHar hatt henne som fastlege i mange år. Måtte dessverre bytte til en annen lege da jeg flyttet fra Moss.
Hun tar tid til pasientene. Dette kan medføre noe venting og forsinkelser, men du vet alltid at hun bruker tid på deg og! Jeg fikk alltid noe svar og hjelp, hun prøver å finne beste løsninger til problemer man kommer med. Har god dialog med pasienten. Er oppmerksom på hva man sier. Forklarer alt underveis!
Hun bryr seg. Aldri følt at jeg kommer og plager henne, noe som skjer hos noen andre leger.
Hun er flink til andre ting som ikke alle fastleger gjør, bl.a. ta celleprøve, skjære bort føflekker osv.
Kan virkelig anbefale henne.
Ikke fornøyd
Lege: Irina Valasach Gåserud SkrevetDet var mye misforståelser og jeg følte hun ikke trodde på meg da jeg kom med mine problemer. Eneste positive var hun ene damen i skranken :)
Fantastisk lege!
Lege: Janicke Kjærnes Kristensen SkrevetMenneskelig, trygg og profesjonell. Har god tid og hun er utrolig hyggelig. Veldig ukomplisert og flink lege.
Den beste legen jeg har hatt...
Lege: Michael Kjærnes Kristensen SkrevetLege som tar deg alvorlig og gjør alt han kan og mer for å finne ut av ting . Koselige damer i skranken. Veldig fornøyd :)