Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bylegene Moss
Styr unna!
Lege: Michael Kjærnes Kristensen SkrevetHadde denne legen i en kort tid, men erfarte at det er lite interesse for legen hvorfor pasienten var der.
Lite empatisk, hiver deg ut etter 15 minutter, selv om du ikke har fått lagt frem det som feiler deg.
Så godt som håpløst å komme igjennom på telefon, og telefonvakttidene er til tider lengre enn hva som oppgis på telefonen.
Er du syk, anbefaler jeg heller legevakta i Moss.
Det tar kanskje tid å komme inn der også, men de lytter i hvert fall
til hva du har å si, og lar deg ta den tiden du trenger.
Vanskelig tilgjengelig
Lege: Janicke Kjærnes Kristensen SkrevetDenne legen gjør så godt hun kan, men legesekretærene tar inn alt for mange.Ventetiden er uhorvelig lang uansett når du kommer og skal du ringe må du belage deg på å vente lenge. Ikke å anbefale om du er bekymret.
Vanskelig å komme i kontakt med
Lege: Michael Kjærnes Kristensen SkrevetHar ikke brukt fastlege på over 10år.
Skulle da ringe å bestille time. Må si det ikke er enkelt. For det første har de tlf. Vakt Kine et antall dager i uken. Ringer du rundt lunchtid er tlf. Avstengt i 1 time. Man bør da kunne være syk de dagen de har tlf.vakt og ikke rundt lunchtider.
Jeg endre opp på Volvat - måtte betale - men fikk konsultasjon når jeg behøvde det....
Fantastisk lege!
Lege: Irina Valasach Gåserud SkrevetHun er den beste lege jeg noen gang har møt! Full av omsorgs og forståelser. Fantastisk oppfølging . Lyter hva du sier ikke bare ser på data. Hele tiden har god tid å høre på deg, snakker med deg og forklare alt hva du spørre. Det er trist at jeg flyttet fra Moss, og må bytte lege. Anbefale på det sterkeste!
Veldig flink og omtenksom
Lege: Irina Valasach Gåserud SkrevetJeg byttet til Dr Gåserud i sommer da jeg flyttet tilbake til Moss. Hun er svært dyktig; ser på deg når du snakker og hun er flink til å lytte. Jeg opplever henne som svært omtenksom. Hun virker aldri stresset, selv med fult venterom og de dagene hun har daglegevakt.
Jeg opplever ingen språkproblemer. Hun er svært dyktig i norsk, og jeg kjenner henne derfor ikke igjen i tidligere kommentarer her.