Om vurderingeneSiste vurderinger av A-Medi medisinske senter
Bra ivaretatt
Lege: Dina Grinde SkrevetJeg har motatt behandling på A medi og både sekretæren og legen har vært profesjonelle. Legen var kunnskapsrik, tok seg tid og svarte på alle spsm mine. Jeg var godt ivaretatt!!
Profesjonell og alltid oppdatert på de beste behandlingene.
Lege: Miray Al-Mustafa SkrevetGått til Dr.Miray i mange år nå og føler meg alltid trygg og godt ivaretatt. Hun er meget profesjonell og oppdatert på de beste behandlingene på markedet som er støttet av vitenskap. Føler meg trygg spesielt pga hennes kunnskap og ferdigheter. Kan anbefales på det sterkeste.
Proff, kunnskapsrik og meget imøtekommende!
Lege: Miray Al-Mustafa SkrevetDr. Miray Al- Mustafa, kan anbefales på det sterkeste.
Sjelden god kombinasjon av kunnskap og personlighet - som vil skreddersy behandling til akkurat det du trenger.
A-MEDI, ASKER,
Lege: Miray Al-Mustafa SkrevetJeg er godt fornøyd med klinikken. Det er et ryddig og trygt sted der jeg har fått den hjelpen jeg trenger.
NATALYA ARSEVIK
Lege: Natalia Aresvik SkrevetI dag besøkte jeg en fantastisk lege NATALYA ARSEVIK.
Jeg er veldig fornøyd med mottakelsen, NATALYA ARSEVIK er en ekte profesjonell innen sitt felt. Jeg anbefaler denne fantastiske legen til alle.
Det er veldig bra at det finnes så flinke leger i Norge.
Mvh [Navn fjernet av moderator]